Мястото е един фатално известен завой намиращ се между Рибарското селище и Крайморие. Там за станали поне десет тежки катастрофи...Снимката е от преди половин час. Лек автомобил е поднесъл и товарен микробус го е ударил странично. Двигателя на леката кола беше откъснат и се намираше на 10 - 12 метра от колата.ВНИМАВАЙТЕ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната катастрофа по пътя Бургас - Созопол
Collapse
X
-
paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
jenshen73 написа:paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
krasio_79bs написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ ЗАВОЙ.ДВЕ ТАКСИТА СЕ БЯХА УДАРИЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО.ИМАШЕ 5 ЖЕРТВИ!!!А ОТНОСНО МАРКАТА НА РАЗЦЕПЕНАТА КОЛА ОТ СНИМКАТА Е РОУВЪР 75.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jenshen73 написа:paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Тая отсечка от Бургас до Созопол е адски гадна.А лятото и супер натоварена.Спомням си миналото лято като се връщахме от Каваците.Пътя беше от 2 ленти за едната страна и 3 за другата.Ние карахме с 120 в първата лента друг ни изпреварваше с 140 по втората,а друг хукна с 180 на лек завой да изпреварва в третата лента която си беше за другите които идват от Бургас.Има всякакви глупаци,за които знаците с ограничения не важат,непрекъснатата линия между плътната също нищо не значи за тяхAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар