Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната катастрофа по пътя Бургас - Созопол

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредната катастрофа по пътя Бургас - Созопол

Мястото е един фатално известен завой намиращ се между Рибарското селище и Крайморие. Там за станали поне десет тежки катастрофи...Снимката е от преди половин час. Лек автомобил е поднесъл и товарен микробус го е ударил странично. Двигателя на леката кола беше откъснат и се намираше на 10 - 12 метра от колата.ВНИМАВАЙТЕ!!!
    Прикачени файлове
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

в какво се е учесъл ? онова оранжевото в канавката какво е ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      онова оранжевото в канавката какво е ?
      Микробус.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Всеки ден минавам от там но днеска не съм я видял тази катасторафа може точно след мен да е станала.А да питам колата каква че не личи много на снимката май е BMW.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

На мен ми прилича на Омега
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
              и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?
              Съмнявам се. Но пък бургаските шофьори са най-безсмъртните и безразсъдни такива - карат винаги с педал на газта до ламарината - дори като маневрират...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

paralesa написа:
                Аз не можах да разбера каква е марката на колата...Автомобилите са били четири...[quoteb7ee8e5a2]Агенция
                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

jenshen73 написа:
                  paralesa написа:
                  Съмнявам се. Но пък бургаските шофьори са най-безсмъртните и безразсъдни такива - карат винаги с педал на газта до ламарината - дори като маневрират...
                  има нещо вярно в това което казваш...баджнак ми и баща му са от там и двамата са "невероятни" пилот-състезатели и най-лошото е,единия е полицай и само като каже "бързам колега" и го пускат А на мен за 80 км на прав участък искаха да ми разгонят фамилията
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ ЗАВОЙ.ДВЕ ТАКСИТА СЕ БЯХА УДАРИЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО.ИМАШЕ 5 ЖЕРТВИ!!!А ОТНОСНО МАРКАТА НА РАЗЦЕПЕНАТА КОЛА ОТ СНИМКАТА Е РОУВЪР 75.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ ЗАВОЙ.ДВЕ ТАКСИТА СЕ БЯХА УДАРИЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО.ИМАШЕ 5 ЖЕРТВИ!!!А ОТНОСНО МАРКАТА НА РАЗЦЕПЕНАТА КОЛА ОТ СНИМКАТА Е РОУВЪР 75.
                      Съжалявам колега!Не знам, какво трябва да се случи, че някои хора да се превърнат от дебили в нормални водачи и самонадеяността им да се изпари! Представям си с, каква скорост трябва да се движиш, че да не успееш да вземеш този завой, а и със сигурност има ограничения на скоростта под 90км/ч. Тъжно е, че всеки месец в страната ни загиват толкова много хора заради малоумие, липса на контрол и корупция...
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

jenshen73 написа:
                        paralesa написа:
                        Колега това не е много така има по безсмъртни шофьори от Бургазлийте.
                        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Тая отсечка от Бургас до Созопол е адски гадна.А лятото и супер натоварена.Спомням си миналото лято като се връщахме от Каваците.Пътя беше от 2 ленти за едната страна и 3 за другата.Ние карахме с 120 в първата лента друг ни изпреварваше с 140 по втората,а друг хукна с 180 на лек завой да изпреварва в третата лента която си беше за другите които идват от Бургас.Има всякакви глупаци,за които знаците с ограничения не важат,непрекъснатата линия между плътната също нищо не значи за тях
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Често пътувам в тоя участък. Вчера минах от там в посока Бургас. Точно тогава валеше там. Пътят не е лош, но има няколко завоя, които са си доста гаднички. Ако е бил мокър асфалтът и не са могли да овладеят колите - ето го резултата.

Коментар

На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.
                              Настоящата - Ford Focus ST
                              Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                              Франкенщайн - R.I.P.
                              Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Working...
                              X