Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново безрасъдно шофиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Всички тези колчета са една голяма бутафория ...Виждал съм в центъра как мутра ги отстранява за може да си качи колата на тротоара - подлага на бронята на джипа една дъска и бавно го избутва докато се откърши ...
    Ебати селяците дето ги има.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Отново игра на джигити с трагичен край http://www.dnes.bg/article.php?id=70992
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Чудя се дали до след 5-6 години всички малоумници няма да се изтребят и да шофираме по-спокойно след това? Или май ще трябва повече време...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Чудя се дали до след 5-6 години всички малоумници няма да се изтребят и да шофираме по-спокойно след това? Или май ще трябва повече време...
          за съжаление аз имам чувството,че след няколко години само такива шофьори ще останат,защото ще са избили всички останали нормални на пътя За съжаление по-често потърпевши от идиотията на един,са останалите участници в движението
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
          X