http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=68518 Току що го видях по новините
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново инцидент с неправоспособен шофьор
Collapse
X
-
И аз го гледах, добър полет. Подсети ме за един случай с един мой бивсш шеф - навремето (96 год), бургазлии знаят, преди Ветрен посока към софия преди да почне стеснението на пътя (още нямаше изгледи за строежа на магистралата) имаше натрупани 3 купчини пръст на разтояние около 10 метра една след друга с вицочина около метър, метър и 20. Та тоя човек беше дошъл от софия (бяхме изнесен офис тук) и решава да си тръгне през ноща към 22 часа. Беше с едно пежо 405 - тогава 2-3 годишна кола. Набримчва го по четерилентовото, обаче нали не е местен, не знае за стеснението и се хаква в първата купчина пръст, която му действа като трамплин, прелита втората и се хака в третата. Общ полет около 20-25 метра. За пръв път видях кола да се сгъне на две , покрива по средата се беше опрял в облегалките на седалките А "пилота" се отърва с няколко пукнати или счупени ребра, вече не помня. А тези бабуни седяха там с години, без никаква сигнализация през тъмната част от денонощието. Кой знае колко още такива случаи е имало.
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Да много тежък инцидент.За мое огромно съжаление момчето ми беше много близък приятел.На никои не пожелавам да изпитва това което преживях аз вчера и днес ама наистина на никои.За съжаление добрите хора си отиват много бързоНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
-
PATSO85 написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Да много тежък инцидент.За мое огромно съжаление момчето ми беше много близък приятел.На никои не пожелавам да изпитва това което преживях аз вчера и днес ама наистина на никои.За съжаление добрите хора си отиват много бързоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
dalgia123 написа:Мен ми е интересно дали ще го осъдят и на колко ще оценят човешките животи.И до кога ще продължава тази олигофрения по пътищата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Joro написа:От тук натаък ако има съвест става "мъченик" Не знам как би живял при положение че е отнел три живота.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар