Това наистина е гадно. Просто няма бягане от удъра. Шофьора на аудито трябва да направи курбан и той. И не е бил заспал, а се бил заблял , ми каза един познат катаджия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жестоко автомеле в центъра на Бургас
Collapse
X
-
Заблял? В това задръстване? Ако бях на тоя във вектрата, а и във всички останали коли - щеше да има жертва на катастрофата - тоя щяха да го намерят с прерязано гърло, строшени ръце и крака... баси малоумното копеле....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Заблял? В това задръстване? Ако бях на тоя във вектрата, а и във всички останали коли - щеше да има жертва на катастрофата - тоя щяха да го намерят с прерязано гърло, строшени ръце и крака... баси малоумното копеле....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Явно се е занимавал с нещо друго.Я си е гледал телефона, я радиото...Абсолютно никакъв спирачен път и не виждам за каква несъобразена скорост се говори тука.И да е била по-висока от конкретно разрешената, не това е причина за катастрофата.Ако не е блял нанякъде, щеше да спре без проблем.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
mnpenchev
jenshen73 написа:Заблял? В това задръстване? Ако бях на тоя във вектрата, а и във всички останали коли - щеше да има жертва на катастрофата - тоя щяха да го намерят с прерязано гърло, строшени ръце и крака... баси малоумното копеле....
Коментар
-
От репортерката става ясно, че няма жертви- поне това е добре, но според мен буса са му отказали спирачките- няма шофьор, който така зверски да налети по невнимание...http://vbox7.com/play:915e3b75Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Абсолютно съм сигурен че този с буса още след 2-3 месеца ще е пак на шофьорското място. А като се замисля колко пъти съм минавал през кръстовището и то с хлапето на задната седалка ... Този клип ми напомни за онзи шофьо на камион който смаза 3-4 коли в Родопите май беше. Тогава май утрепа 6-7 души. Дали ако се направи проверка няма да се окаже че пак кара нейде камион ???Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар