Това наистина е гадно. Просто няма бягане от удъра. Шофьора на аудито трябва да направи курбан и той. И не е бил заспал, а се бил заблял , ми каза един познат катаджия.
Заблял? В това задръстване? Ако бях на тоя във вектрата, а и във всички останали коли - щеше да има жертва на катастрофата - тоя щяха да го намерят с прерязано гърло, строшени ръце и крака... баси малоумното копеле....
Заблял? В това задръстване? Ако бях на тоя във вектрата, а и във всички останали коли - щеше да има жертва на катастрофата - тоя щяха да го намерят с прерязано гърло, строшени ръце и крака... баси малоумното копеле....
Що ли тъй съм на същото мнение Заблял,в града и с тая скорост с тоя тежък бус Поредното доказателство че на много хора трябва да им се отнеме "Свидетелството за правоуправление" защото не го заслужават
Явно се е занимавал с нещо друго.Я си е гледал телефона, я радиото...Абсолютно никакъв спирачен път и не виждам за каква несъобразена скорост се говори тука.И да е била по-висока от конкретно разрешената, не това е причина за катастрофата.Ако не е блял нанякъде, щеше да спре без проблем.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
абе това наистина било векрта.. аз до последно си викам че е сеат ибиза.. не знам защо така ми се стори. и си викам брейй.. те много здрави тея сеатчета бре.. то вектрата станала сеат мноо кофти
Eй, олигофрените по пътищата край нямат. Мен на два пъти ме удряха така, ами добре, че бяха по-леки ударите и все по служебната тойота. Ако беше Фиатката сигурно нямаше да го преживея.
Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
От репортерката става ясно, че няма жертви- поне това е добре, но според мен буса са му отказали спирачките- няма шофьор, който така зверски да налети по невнимание...http://vbox7.com/play:915e3b75
Абсолютно съм сигурен че този с буса още след 2-3 месеца ще е пак на шофьорското място. А като се замисля колко пъти съм минавал през кръстовището и то с хлапето на задната седалка ... Този клип ми напомни за онзи шофьо на камион който смаза 3-4 коли в Родопите май беше. Тогава май утрепа 6-7 души. Дали ако се направи проверка няма да се окаже че пак кара нейде камион ???
Коментар