Е от това по-брутално нещо не съм виждал. Отврат. А както каза колегата infirm, ужаса, който аз изпитвам е нищо в сравнение с това, което чувстват близките на тези хора. Тези кадри ще подействат на разумните хора да карат малко по-бавно и разумно, но всички знаете - има тъпи копелета , за които нищо не помага. Засъжаление заради тях понякога невинни хора са на тези кадри, а на виновните им се разминава.
ебаси ужаса бе и забелязах че наи тежките са заради тия тъпи тирове дет карат със ебати скороста а оправия няма тепърва и по лошо ше стаа ...... просто жалка смърт е тваа Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
И на последната снимка фиат, но голяма част от снимките ги гледах със затворени очи. На филм е гадно, а какво остава като знаеш че това не са декори и кукли........
Леле...просто отвратителна работа...не можах да изгледам повече от 4-5 снимки Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 ...Дано повече хора посетят тази тема,защото съм сигурен че ще има доста голям ефект върху мерака за скорост на повечето посетили я!!!!
Не можах проста да ги догледам до край... Невероятно брутални са... Вчера гледах нещо подомно не не чак толкова гадни снимки и днеска сутринта като бързах за работа се сетих за това което бях гледал и как бързо намалих скороста
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Не можах проста да ги догледам до край... Невероятно брутални са... Вчера гледах нещо подомно не не чак толкова гадни снимки и днеска сутринта като бързах за работа се сетих за това което бях гледал и как бързо намалих скороста
аз доста одавна ги гледах тези снимки и да ти кажа почти всеки път като настъпвам газта повечко се присещам за тях. Особено като изпреварвам или има по засилен трафик. Ефекта е моментално отпускане на газта и адреналина...честно и аз неможах тогава да ги изгледам всичките...някъде след средята ми стана лошо и постоях в кенефа...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
аз доста одавна ги гледах тези снимки и да ти кажа почти всеки път като настъпвам газта повечко се присещам за тях. Особено като изпреварвам или има по засилен трафик. Ефекта е моментално отпускане на газта и адреналина...честно и аз неможах тогава да ги изгледам всичките...някъде след средята ми стана лошо и постоях в кенефа...
Ахам... на път с три платна в едната посока без да има трафик трябва да си малоумник пишман съзтезател, че да сториш подобна простотия! На този е редно освен акта и точнките да му вземат пари за материални щети. Да си плати металните ограждения, както и щетите заради спирането на градският транспорт. Но уви! Живеем в страната на абсурдите. Урода сигурно се е скатал поркан вкъщи и е заспал!
Ахам... на път с три платна в едната посока без да има трафик трябва да си малоумник пишман съзтезател, че да сториш подобна простотия! На този е редно освен акта и точнките да му вземат пари за материални щети. Да си плати металните ограждения, както и щетите заради спирането на градският транспорт. Но уви! Живеем в страната на абсурдите. Урода сигурно се е скатал поркан вкъщи и е заспал!
Така трябва да е, но къде живеем.Иначе по темата от първия пост, не успях да стигна до половината снимки. Брутални неща има, просто. Чак ми прилоша, ама по-добре да видя, отколкото да го подмина. Просто...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
и аз като всички останали не можах да ги изгледам до край, това е нещо, което едва ли може да те остави равнодушен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар