Страницата съдържа снимки който не са препоръчутелни за хора със слаби сърца, нерви и психика, аз ги изгледах с интерес и със сигурност ще ми светне лампичката, следващия път като реша да се правя на безсмъртен.http://miravto.com/2007/08/17/samye_...e_smotret.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брутални кадри по пътищата
Collapse
X
-
Етикети: –
-
mnpenchev
-
mnpenchev
SHB написа:С подобни кадри си задоволявате нездравото любопитство.Такива гледки никой не са отказали да кара както си знае...
Коментар
-
To ako ставаше само с намаляване на скоростта...Спазвайте правилника,дръжте си колата изправна,не се правете на джигити и ...да се надяваме че и другите ще правят така.Животът е съдба-шанс.Може да си от тези които печелят кола в некоя игра...може и да си от тези дето си отиват в някоя катастрофа...не всичко е по силите на човека...
Коментар
-
Ge4i7ooo
SHB написа:To ako ставаше само с намаляване на скоростта...Спазвайте правилника,дръжте си колата изправна,не се правете на джигити и ...да се надяваме че и другите ще правят така.Животът е съдба-шанс.Може да си от тези които печелят кола в некоя игра...може и да си от тези дето си отиват в някоя катастрофа...не всичко е по силите на човека...Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.
Коментар
-
Re: Ge4i7ooo
Карайте разумно хора. Изгледах го цялото, и се замислих, как са реагирали близките на тези хора като са го видяли това. Определено не съм тарикат зад волана и нямам и намерение да бъда. Този сайт беше като шамар който ще ми държи топло доста време. Едно е да видиш смазана кола, друго е да видиш какво се е случило с хората в нея.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Лелеееееееееееееееее тва е ужасно бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Неможах да го изгледам ....и неискам и моя мозък да бъде размазан по асвалта. Страшно е Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Да пази господ от такива нещастия.... Трябва да се мисли малко повечко чеееFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Е от това по-брутално нещо не съм виждал. Отврат. А както каза колегата infirm, ужаса, който аз изпитвам е нищо в сравнение с това, което чувстват близките на тези хора. Тези кадри ще подействат на разумните хора да карат малко по-бавно и разумно, но всички знаете - има тъпи копелета , за които нищо не помага. Засъжаление заради тях понякога невинни хора са на тези кадри, а на виновните им се разминава.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар