26.08.2008 08:26 Малко след полунощ лек автомобил се преобърна и излезе от платното на "Цариградско шосе"Като по чудо, возещите се в него четирима младежи, останаха невредими.Колата се движела с много висока скорост в посока "Орлов мост", в района на БТА напуснала пътното платно, преобърнала се, и спряла в близост до жилищен блок. В колата са пътували 3 момчета и едно момиче. Не са пострадали. dnes.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола се прекатури на Цариградско
Collapse
X
-
Големите пичаги...ле ле колко големиии сааа! Веднъж на един тииинпич му казах,че ще е по голям мъж ако закара гаджето си живо и здраво на някое красиво място и там ... ,отколкото това да я утрепе докато се надува с трошляка си! Уж ме разбра,беше тръгнал да ми се дръвчи,но май се замисли и си продължи спокойно.Трябва да има лекции или отделни часове в училищата за безопастността по улиците. Но не от тея идиотските: тоя знак е такъв и такъв,дреме им...трябва да има уроци с това какво може да се случи реално. Защото ми писна...млади хора в статистиката и безсмислени смърти.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа:Големите пичаги...ле ле колко големиии сааа! Веднъж на един тииинпич му казах,че ще е по голям мъж ако закара гаджето си живо и здраво на някое красиво място и там ... ,отколкото това да я утрепе докато се надува с трошляка си! Уж ме разбра,беше тръгнал да ми се дръвчи,но май се замисли и си продължи спокойно.Трябва да има лекции или отделни часове в училищата за безопастността по улиците. Но не от тея идиотските: тоя знак е такъв и такъв,дреме им...трябва да има уроци с това какво може да се случи реално. Защото ми писна...млади хора в статистиката и безсмислени смърти.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Jimy написа:Големите пичаги...ле ле колко големиии сааа! Веднъж на един тииинпич му казах,че ще е по голям мъж ако закара гаджето си живо и здраво на някое красиво място и там ... ,отколкото това да я утрепе докато се надува с трошляка си! Уж ме разбра,беше тръгнал да ми се дръвчи,но май се замисли и си продължи спокойно.Трябва да има лекции или отделни часове в училищата за безопастността по улиците. Но не от тея идиотските: тоя знак е такъв и такъв,дреме им...трябва да има уроци с това какво може да се случи реално. Защото ми писна...млади хора в статистиката и безсмислени смърти.
Коментар
-
Jimy написа:Големите пичаги...ле ле колко големиии сааа! Веднъж на един тииинпич му казах,че ще е по голям мъж ако закара гаджето си живо и здраво на някое красиво място и там ... ,отколкото това да я утрепе докато се надува с трошляка си! Уж ме разбра,беше тръгнал да ми се дръвчи,но май се замисли и си продължи спокойно.Трябва да има лекции или отделни часове в училищата за безопастността по улиците. Но не от тея идиотските: тоя знак е такъв и такъв,дреме им...трябва да има уроци с това какво може да се случи реално. Защото ми писна...млади хора в статистиката и безсмислени смърти.
Коментар
-
Добре де ама всеки ли трябва да почерпи от ужасяващия ти опит...аз не искам да се случва това на никого!!!!!!!!!!! Много съжелявам,че се случило на теб! Много съжелявам,защото е страшно тъжно когато си безсилен. Аз имам приятели ,които загинаха в катастрофи...различни хора в различни ситуации. Аз също се замислям ,като натисна педала, но пак питам: трябва ли така да се възпитава един млад човек? НЕ!Какво трябва да направи полицията? ... незнам Трябва да се почне от някъде,защото верно е: " ...то глупака е глупак ако искаш и на челна стойка го сложи пак ще е глупак и ще се напие и ще литне по улиците... " но не се е родил глупав.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Не е само до обучение в училище или на кормуването. Важно е и възпитанието и примера, който ти дават родителите. Защото познавам един 16 годишен, който си има собствена кола(сигурно не на негово име, ама си я кара само той). Колата е Фиат Купе. Според вас нормално ли е 16 годишен да кара спортна кола, да се прави на състезател по улиците, защото съм му виждал изпълненията, и когато го спре полиция, той само да казва кой е баща му и полицая да си го пуска по живо по здраво. И после такива влизат в черната статистика или още по-лошо - вкарват други невинни там."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:SHB написа:Само строги правила и спазването им могат да помогнат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар