колеги извинявам се предварително за правописа но много бързам и искам само да ви се оплача от нашата мила държава.та значи 07.вечерта стоя със един приятел на картинг пистата във Сл.бряг часът е някъде към 20.45 спират 4 мотора и едното момче сваля приятелката си и тръгва да кара на една гума,не е изминал и 200 метра и се чува много силен трясък,всички побягнахме натам и какво да ви кажа картината беше потресаваща.момента във който момчето беше вдигнал мотора един мерцедес тръгва да испреварва и понеже фаровете на мотора светят нагоре човека не го вижда,от там следва най ужасяващото нещо.неможем да намерим момчето 10 минути понеже има много трева от дясно на пътя,когато го намерихме гледката ........... единият му крак беше почти откъснат,каската му беше исхвърчала още при сблъсъка,целия беше във кръв.дойдоха гадните ченгета,момчето бере душа няма линейка питам куката кога ще дойде а той МОМЧЕ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ ЛИНЕЙКАТА вика ми аз от къде да знам кога ще дойде и започва да се заяжда,със мен а никой не стои при момчето освен моя приятел и един случаен водач,няма фенерче да светнем да видим как е само се чуват хрипове пак отивам при глупак,викам му дай фенерче ония нямам от къде да ти го взема при което не издържах и му викам като си толкова отворен свали си униформата и ела ей там във храстите,но не му достигна смелост.от там минава една линейка,само че не била за този случай,доктора само слезе видя и каза че няма да го бъде и тръгна,минава втора линейка и тя не била за този случай,а приятелката на момчето е във шок и за нея трябва.но шибаната линейка не идва и момчето живя 10-15 минути и се предаде,бог да прости.НА 32г от Първомай.

Коментар