Не си отиде спокоен от този свят....дано там горе намери такова. Както и още по-красиви образи и кадри....Поклон...!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега от фотографски форум /Dexter/ загинал мистериозно.
Collapse
X
-
Явор Митев
-
NEWS.BGquote"гост Регистриран на: 09.04.2008, 14:02"Пуснато на: 13.10.2008, 13:19Аз бях в този влак. Всъщност спомняте ли си пожара на електичката край Пловдив? Това забави моя влак (този от 18:30), всички пътници от този, а и от други влакове бяха превозени в автобуси до Тодор Каблешком, където до София се качихме на връщащия се обратно експрес "Янтра". Той естествено по пътя спираше съде що види керемидка.Почти на входа на Костенец - около 10-10:30 вечерта. Влакът спря. Оказа се че има прегазен човек. След около час се появиха разни линейки, съдемни медицини, полиции, занимаваха се около час и половина с каквото им влиза в задачите.На мен ми стана странно, че никаква информация не се появи в медиите. Все пак има загинал човек, най-малкото имаше допълнително забавяне на трафика с около 2 часа и половина. Чак сега разбирам за какво става дума.Мир на праха му на човека.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Жалко... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 ... дано там е по-добреПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
"...На мен ми стана странно, че никаква информация не се появи в медиите. Все пак има загинал човек..."Имам приятел в Транспортна полиция, дознател, който се занимава точно с такива неща. В друг район, разбира се.Та от него знам, че почти всеки ден има прегазени хора от влакове в България. Очевидно такива неща не се огласяват, за разлика от ПТП-тата.Една вечер му бях на гости в неговия град, той беше дежурен на повикване, и посред нощ го извикаха да описва кола с 4 човека вътре, премазана от влака. И 4-мата са били загинали. На другия ден - нищо в нито една медия. А същия ден е имало и други случаи на прегазени хора. И това само в неговия район...Тук е мястото да се замислим за силата на медиите...Още веднъж, съболезнования на близките на фотографа...На мен всичко това ми прилича на добре организирано убийство, и нарочно незавеждане на документите, за да могат всякакви следи за 2 месеца да изчезнат и всички подробности да се забравят...
Коментар
-
Явор Митев
Каквото и да кажем....едва ли ще има значение. Няма го...По ирония на съдбата последната му качена във форума снимка като че ли е прощална към всички негови колеги-фотографи......жалко твърде жалкоЕто снимката:
Коментар
-
Инцидентът е станал на 2-3 км от гара Костенец в посока Пловдив, като сблъсъкът е на завой. Установено е, че Румен не е имал в себе си документи за самоличност, липсват мобилния му телефон, ключовете от дома му и от пежото, което на 29 август т.г бе открито в столичния ж.к Младост 3. В същото време в джобовете на черния му шушляков панталон са открити 744 лева. Това според родителите му също е странно, защото Декстър не е имал навика да носи големи суми в себе си. Не е регистрирано и движение по банковата му сметка от деня на изчезването.Няколко дни, след като се разбира, че Румен е блъснат от влак, родителите му подават молба да се разследва дали синът им се е самоубил или е бил убит и хвърлен на ж.п релсите, за да се прикрие престъплението. Това обаче ще бъде установено много по-трудно, защото са минали повече от 2 месеца от фаталната вечер, а трупът не е запазен както трябва в хладилните камери на моргата."http://www.4coolpics.com/photo-forum/1/31119.htmlFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
100% е бил убит...машинистите са го видели ясно, лежал е неподвижен върху релсите без да реагира по никакъв начин на сигналите им. Опитали са се да спрат, но не са имали достатъчно спирачен път.За мен той категорично е убит.
Коментар
-
Авео написа:100% е бил убит...машинистите са го видели ясно, лежал е неподвижен върху релсите без да реагира по никакъв начин на сигналите им. Опитали са се да спрат, но не са имали достатъчно спирачен път.За мен той категорично е убит.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Авео написа:100% е бил убит...машинистите са го видели ясно, лежал е неподвижен върху релсите без да реагира по никакъв начин на сигналите им. Опитали са се да спрат, но не са имали достатъчно спирачен път.За мен той категорично е убит.
Коментар
-
Явор Митев
Много ми е криво майка му стара....запознах се с него на един фото-курс. беше много затворен, скромен...но беше добродушен и излъчваше спокойствие. Помня че го затрупвах с въпроси за пустата му експозиция и съвсем спокойно без нерви се мъчеше да ми обясни. Последният ми контакт с него беше в кю-то...питаше ме дали ще идвам на пленера. Ако знаех, че там ще го видя за последен път, със сигурност щях да отида. Влизал е в нашият форум, защото му бях пратил линк с темата за раждането на дъщеря ми....после разглеждал и сподели че много му харесва скина ни.....Много добро момче.....от тук нататък, всеки път, когато нагласям експозицията на апарата, ще се сещам за него. Дано господ гледа отгоре и го възмезди.....Ето последната му качена във форума снимка, със съответните коментари към нея:http://photo-cult.com/showpic.php?id=347784Ето и профила му със всички снимкиhttp://photo-cult.com/author.php?aut=dexter
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар