Колеги, съфорумци,от понеделник привечер Румен е в неизвестност. Моля, ако някой знае нещо или пък някъде за последно го е видял да уведоми Полицията. Всякаква информация би била полезна.Благодаря от мое име и от името на родителите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега от фотографски форум /Dexter/ загинал мистериозно.
Collapse
X
-
Явор Митев
Колега от фотографски форум /Dexter/ загинал мистериозно.
Етикети: –
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:В БГ-МАМА казват пък , че се е прибрал в София бе! Я си уточнете версиите, че да не се излагаме кат кифли!
Коментар
-
Авео написа:nikki_sixx написа:В БГ-МАМА казват пък , че се е прибрал в София бе! Я си уточнете версиите, че да не се излагаме кат кифли!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:...бе... бе... Разбираш ли за какво ти говоря?...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:nikki_sixx написа:...бе... бе... Разбираш ли за какво ти говоря?...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Говорейки ми за култура...би трябвало да се обърне внимание и на това , че се обръщате към мен на "ти". А фактът, че се познавам с Явор - ми дава право да използвам и разговорна реч при диалог с него...смарт гай!Не, че е по темата де.., но щом си фен да поспамим, когато става въпрос за изчезнал човек - давай!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Явор Митев
nikki_sixx написа:...за какво ми реагираш като ущипана весталка девственица.......
Коментар
-
Явор Митев
Ето коментарите по случая във фотографските форуми. Последните мнения са в близкият час:http://photo-forum.net/forum/read.ph...69875&t=869875http://photo-cult.com/forum.php?c=6&t=70407Докато не влезе лично той, за да даде обяснение за случилото се, не мога да приема че случаят е приключен....Този колега е уникален фотограф, тих, скромен и отговорен човек. Надявам се да е нещо несериозно и просто да е решил да се уедини някъде, но щом близки и роднини все още го издирват, мисля че нещата не са наред....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар