Въпросната статистика, няма да се промени докато органите КАТ приемат подкупи Винаги съм си мислила,че ние българските карачи (такива сме ,защото нямаме култура зад волана) си позволяваме волно да нарушаваме правилника за движение по пътищата, защото знаем че като онзи пич със зелената жилетка вдигне палката ние виждаме 10-20лв. вместо сериозна глоба и отнемане на книжка Ето защо след тези 10-20лв. ние се качваме на колите си и пак продъжаваме по стария си начин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без коментар - войната по пътищата.
Collapse
X
-
blondy_driverЕтикети: –
-
blondy_driver написа:Въпросната статистика, няма да се промени докато органите КАТ приемат подкупи Винаги съм си мислила,че ние българските карачи (такива сме ,защото нямаме култура зад волана) си позволяваме волно да нарушаваме правилника за движение по пътищата, защото знаем че като онзи пич със зелената жилетка вдигне палката ние виждаме 10-20лв. вместо сериозна глоба и отнемане на книжка Ето защо след тези 10-20лв. ние се качваме на колите си и пак продъжаваме по стария си начинFiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
-
blondy_driver написа:Въпросната статистика, няма да се промени докато органите КАТ приемат подкупи Винаги съм си мислила,че ние българските карачи (такива сме ,защото нямаме култура зад волана) си позволяваме волно да нарушаваме правилника за движение по пътищата, защото знаем че като онзи пич със зелената жилетка вдигне палката ние виждаме 10-20лв. вместо сериозна глоба и отнемане на книжка Ето защо след тези 10-20лв. ние се качваме на колите си и пак продъжаваме по стария си начинFiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар