Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направо нямам думи още една трагедия с ДЕТЕ !
Collapse
X
-
Това го видях като идвах към София. Странното е, че имаше и от двете страни на магистралата, до мястото на удара страшно много спрели коли. Не знам защо. А иначе доколкото разбрах мерцедеса е бил спрян в аварийната лента. Защо ТИР-а е карал там не знам. Но факт е, че някой ТИР-аджий карат там постоянно, а също и някой други малоумници с леки коли. Много ги мразя такива тарикати, заради които умират хора. Не случайно се казва "аварийна" и е отделена с дебела непрекъсната линия. Днес по новините казаха, че ако стоиш по-дълго време в тази лента имало глоби даже. Е добре де ако закъсам какво да правя да си нося колата на ръце ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Това го видях като идвах към София. Странното е, че имаше и от двете страни на магистралата, до мястото на удара страшно много спрели коли. Не знам защо. А иначе доколкото разбрах мерцедеса е бил спрян в аварийната лента. Защо ТИР-а е карал там не знам. Но факт е, че някой ТИР-аджий карат там постоянно, а също и някой други малоумници с леки коли. Много ги мразя такива тарикати, заради които умират хора. Не случайно се казва "аварийна" и е отделена с дебела непрекъсната линия. Днес по новините казаха, че ако стоиш по-дълго време в тази лента имало глоби даже. Е добре де ако закъсам какво да правя да си нося колата на ръце ли?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:style34 написа:Това го видях като идвах към София. Странното е, че имаше и от двете страни на магистралата, до мястото на удара страшно много спрели коли. Не знам защо. А иначе доколкото разбрах мерцедеса е бил спрян в аварийната лента. Защо ТИР-а е карал там не знам. Но факт е, че някой ТИР-аджий карат там постоянно, а също и някой други малоумници с леки коли. Много ги мразя такива тарикати, заради които умират хора. Не случайно се казва "аварийна" и е отделена с дебела непрекъсната линия. Днес по новините казаха, че ако стоиш по-дълго време в тази лента имало глоби даже. Е добре де ако закъсам какво да правя да си нося колата на ръце ли?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да ама точно по баир видимостта е намалена и ако някой е закъсал в аварийната лента.... И аз не искам да карам по накъдрената и на места пълна с дупки лента ама алтернативата също не ми харесва. А верно иначе, че на места Тракия е като третокласен път - имам чувството, че колата ще се разпадне. Ама и тия ТИР-ове особено с турски номера са ебати тъпанарите. Карам аз в лява лента със 130-40 и най-редовния номер на 50 метра пред мен един ТИР да започне да изпреварва друг, най-невъзмутимо с 80 и съответно ми сече пътя. Почва се едни спирачки, едно свирене, щото на тъпака му трябват 10 минути да изпрeвaри и да се прибере в дясна лента.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар