Здравейте,просто трябваше да си излея някаде мъката от едно нелепо ПТП което ми причиниха, за моя радост без последдици за никого. Вчера пътувах по Мария Луиза в посока Илиянци и спрях на червено на светофара на кръстовището със Скопие. След 10 сек усетих как задното ми огледало много бързо се пълни от колата идваща зад мен и хоп - изстреля ме като сачма във въздушна пушка. Добре че го видях и пуснах спирачката та нямаше какво да ме спре. Странно но бронята е поела удара единствено изкривяване около номера и багажника не се затваря - мъчих го 5 мин, но ще видим. Най лошото е че ме изхвърли на пред при удара и колана ме метна на зад и хоп седалката пропадна. Тя отдавна си се клатише но сега се счупи рамката някаде над механизма за дърпане напред.пича ми вика - "Гледай бе човек, тоя калпав Фиат, ама как нищо му няма а пък на мен ..." това поне малко ме развесели ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ ЗА НЯКАКВИ СИ СПЕСТЕНИ ПЕТ МИНУТИ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО РАЗПРАВИИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само да те е яд
Collapse
X
-
хехех ама на теб верно нищо ти няма не знам каското ще признаят ли седалката иначе да тия някой коли не са ги мислили мн мн.....на тодор александров и константин величков 1 с бус спря заради коланата пред него.тоя зад него беше се заблеял и от лек удар бронята навътре и 2та фара долу 0 опел кадет ! На астрата гледам са се потрудили и не се чупят сегаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Свали бронята, защото там ще са пораженията. Отзад би трябвало да има една греда, която си е свършила работата и се е сплеска.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Мерси за съвета, днес точно това направих и наистина гредата е хлътнала не малко точно под буферите на бронята - незмам колко пари ще ми вземат. С мъка успях да оправя багажника - механизма беше влязал навътре и чопчето което го отваря изкривено. Огледах ме я и отдоло за скрити повреди но май няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар