Ето какво заснехме с колегата само за три часа път от Габрово през Дряново, В.Търново - Търговище и Варна....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Габрово - В.Търново - Варна...снимков материал
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
-
Вчера пътувах по този път и смея да твърдя, че спасих живота поне на 3 коли насрещно изпреварващи рязко намаляйки и хвърляйки се на банкета почти (и нашия живот естествено). Абе, за къде бързат тези хора?! Аз карах 80-90, т.е. максимума разрешен и не задминах ни една кола, напротив, мен ме задминаваха и то някак обидено че им се пречкам. Общо взето се движех една идея под максималната скорост и другите на пътя се нервеха че ги бавя. Как може да има хора, които задминават с презумпцията че някой ще намали за да могат да се приберат? Как може да поставят живота си в ръцете на човек дето не са му виждали очите?
Коментар
-
Авео, в петък когато е станала тая катастрофа преди Велико Търново, ходихме с баща ми до Дебелец към 14:00ч. и имаше само една линейка и 2-3 спряни коли, нямаше нито един полицай...като гледам тея снимки си ги правил доста по-късно, преди стъмване. Голяма "организация" е била нужна да извикат някой да го вдигне тоя камион...
Коментар
-
coolboby написа:Авео, в петък когато е станала тая катастрофа преди Велико Търново, ходихме с баща ми до Дебелец към 14:00ч. и имаше само една линейка и 2-3 спряни коли, нямаше нито един полицай...като гледам тея снимки си ги правил доста по-късно, преди стъмване. Голяма "организация" е била нужна да извикат някой да го вдигне тоя камион...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар