Днес по пътя Бургас - Созопол преди Рибарското селище. От това което беше останало от колата приличаше на Пасат комби Беше по капак в канавката. Нямаше други пострадали автомобили. Явно е влязъл в завоя с голяма скорост и не е овалдял колата. Жертви незабеляза, дано няма. Навръщане след около 4 часа беше се обазувала огромна колона от спрели автомобили а те още вадеха колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак катастрофа.
Collapse
X
-
Вчера се прибирах от Созопол, след Бургас по магистралата след паркинга едно БМВ беше минало през двойната мантинела и се беше забило(в банкета) в насрещната лента!Отпред беше смляно!При лозовите масиви на Карнобат един тир се беше метнал нагоре с колелетаКакво да ви кажа изпревариха ме едно Порше което мина поне с 200км и един Форд Мустанг(Shelby)който ме впечатли доста!Общо взето убийците на пътя бяха доста движещи се с над 160км!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Оффф! Самоубийци много, жалко че покрай тях отиват и невинни. Скоро се връщахме със служебната кола от София и по магистралата шофьорът караше със 120 и ни задмина един Понтияк все едно че бяхме спрели минимум беше с 200, слава богу че не го стигнахме по пътя дано е жив и здрав.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
dimmX написа:Вчера се прибирах от Созопол, след Бургас по магистралата след паркинга едно БМВ беше минало през двойната мантинела и се беше забило(в банкета) в насрещната лента!Отпред беше смляно!При лозовите масиви на Карнобат един тир се беше метнал нагоре с колелетаКакво да ви кажа изпревариха ме едно Порше което мина поне с 200км и един Форд Мустанг(Shelby)който ме впечатли доста!Общо взето убийците на пътя бяха доста движещи се с над 160км!no pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:dimmX написа:Вчера се прибирах от Созопол, след Бургас по магистралата след паркинга едно БМВ беше минало през двойната мантинела и се беше забило(в банкета) в насрещната лента!Отпред беше смляно!При лозовите масиви на Карнобат един тир се беше метнал нагоре с колелетаКакво да ви кажа изпревариха ме едно Порше което мина поне с 200км и един Форд Мустанг(Shelby)който ме впечатли доста!Общо взето убийците на пътя бяха доста движещи се с над 160км!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Жалко, че не го снимах!От лявата страна пишеше Shelby 4-ма души в колата и всички го видяха!Освен това по дължина на купето имаше две дебели ленти!Така че няма да изпадам в спор щом съм го прочел едва ли е слагано ей така от собственика му!Проблема за това с колко караш си е твой, но за нашите пътища са много 200!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
AlBundy написа:Е щом е било Шелби, значи не сме били ние.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Отмина май това време със дисциплинираните жени на пътя.Не знам кой трябва да се замисли ама проблема е много сериозен и постоянно се пише за него ,а резултат няма.Не ми е приятно да говоря за това ама когато дадохме жертвите в Карбала и изобщо със участието ни в мисии зад граница всичко тръбеше,не че не трябва ама реално всеки ден почти загиват по толкова колкото имаме по мисии.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Да изкажа и аз някое мнение по горните мнения на колегите. Та преди няколко седмици бях на море и естествено карах по магистралата, найстина нямаше много движение, но за спрелите коли (дето карат с 120) не ми се говори. Естествено че ще ти се струва че карат с 200 като ти си с 120. Да си призная че аз карах доста бързо държах 180-190 само че ми излезна малко солено, но поне стигна бързо и най-важното жив и здрав. И нито една кола не ме изпревари за целия път!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Да изкажа и аз някое мнение по горните мнения на колегите. Та преди няколко седмици бях на море и естествено карах по магистралата, найстина нямаше много движение, но за спрелите коли (дето карат с 120) не ми се говори. Естествено че ще ти се струва че карат с 200 като ти си с 120. Да си призная че аз карах доста бързо държах 180-190 само че ми излезна малко солено, но поне стигна бързо и най-важното жив и здрав. И нито една кола не ме изпревари за целия път!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар