Много кофти ситуация, ама и пичовете не мислеха изобщо какво правят!!! http://fishki.net/comment.php?id=23911P.S. Най-отдолу е и клипа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трагедия заснета на лента!
Collapse
X
-
....
БРАВО ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА. Това БМВ е можело още да върви ... се едно че гледам българска картинка ... гъзари се правят на велики по пътищата на България ... и ето ... евала ... стават известни ... пише ги тук - таме ... цял град и държава ги говорят за 3-4 дни ... после са следващите... ТРЯБВАТ ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА СЕ БРЪКНЕ ПОВЕЧЕ В ДЖОБА НА БЪЛГАРСКИЯ "СЪСТЕЗАТЕЛ" ... докато си караш кротко може да те връхлети пиян състезател решил да покаже на п****та си че може да кара БМВ-то на тати и да прави измислени гонки по оживени пътища!!! И пак казвам ... ЕВАЛА на всички тези които ги пише по вестниците ... аз всеки ден чета за тях......
Коментар
-
На мене ми омръзна да чета за тях ...Ясно е че хората оглупяват при наличието на повече тестостерон и адреналин в кръвта. Нека да ви питам нещо ... защо няма тежки катастрофи предизвикани от ЖЕНИ - или са не повече от 2-3% от общата касапница??? Аз ще ви кажа: ми проблема е че мъжете са тъпи същества, заради това да се докажат като мъжкари разума отстъпва...много е жалко но е така!В случая ,ако тоя галфон с мерцедеса не се беше фукал пред шофера на баварката момчето с жълтата фанелка нямаше да лежи мъртво на асфалта !!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
А бе момчета аз незнам защо хлебите "състезателите" 100% сум сигурен че вие карате точно по равилата и никога не правите нарушения.И неможе да говорите за racing с тия триколки по 100 коня!Момчетата са загинали вие се правите на оборотни тука.Грешката на шофиора е ясна то да въртиш вона с 200 не е като да караш картинг и още пове4е когато колата не е подготвена за такива неща и от неговата грешка мислейки се кара Мpower го е довела до неговата гибел.Имаите малко уважение!!!4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:А бе момчета аз незнам защо хлебите "състезателите" 100% сум сигурен че вие карате точно по равилата и никога не правите нарушения.И неможе да говорите за racing с тия триколки по 100 коня!Момчетата са загинали вие се правите на оборотни тука.Грешката на шофиора е ясна то да въртиш вона с 200 не е като да караш картинг и още пове4е когато колата не е подготвена за такива неща и от неговата грешка мислейки се кара Мpower го е довела до неговата гибел.Имаите малко уважение!!!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
!!!
Има една хубава книжка която я раздават в ЕКО бензиностанций.... та там пише да не се повлияваме от изцепки на други шофьори и да не караме като луди и да се състезаваме с тях. А колкото до това как караме ... има и такива които карат както трябва. Мразя да правя изцепки ... за годините си съм навъртял адски много километри предимно градско и мога да кажа че още не мога да карам.... имал съм инциденти за които съм нямал грам вина ... и за да няма странични мисли мога да споделя....стоя си на кръстовище спрял и ме блъска пиян бакшиш отзад .... тъкмо да тръгна и господин се заби в колата като дава назад ... и още такива идиощини които не знам защо са се случили... предпочитам да направя впечетление на пътя като си карам спокойно и успея да предотвратя някои тъпанар които иска да ми се качи на главата защото прави състезание с Денчо Пашпура от Шумен кой ще мине през дупките по бързо ... аман от състезатели ... мисля че сега по престижно и по ефектно е да си караш спокойно и да лавираш между откачалките като си запазиш колата цяла ... БЛАГОДАРЯ
Коментар
-
BO написа:DogForLife написа:А бе момчета аз незнам защо хлебите "състезателите" 100% сум сигурен че вие карате точно по равилата и никога не правите нарушения.И неможе да говорите за racing с тия триколки по 100 коня!Момчетата са загинали вие се правите на оборотни тука.Грешката на шофиора е ясна то да въртиш вона с 200 не е като да караш картинг и още пове4е когато колата не е подготвена за такива неща и от неговата грешка мислейки се кара Мpower го е довела до неговата гибел.Имаите малко уважение!!!4 бири и турбината да свири
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар