Приятели днес сутринта към 6.30 се прибирах с автобуса от Слънчев бряг. На спирката нямаше жив човек - бяхме само аз и един мой приятел и станахме свидетели на поредната катастрофа. Такова нещо не бях виждал през живота си. Ситуацията беше следната. .. Един мерцедес се движеше по главното щосе по което минават автобусите там и беше намали и почти спрял за да направи ляв завой. Зад него обаче се движи засилен форд мондео. Мондеото минава отляво точно когато мерцедеса започва завоя и удър. Незнам каква е била причината ... можеби форда не е видял мигача и искал да изпревари, може би пък го е видял твърде късно и се е опитал да спре и не е можал .. интересното беше че нямаше никакъв спирачен път. Не се чуха да изсвирят спирачки въобще. Може и да са отказалаи. . .... та после картинката беше ужасна. Форда отскочи се едно на филм. Не вярвах че кола може да отскочи така се едно е на рампа. Отнесе един знак направо с основата, отскочи в едно дърво и се заби в пътя. .. . Баше абсолютно пусто само аз и приятеля ми на спирката и се случваше точно през нас. Еърбеците се бяха отворили и само гледахме как колата лети пред нас и вътре се люшкат глави. ... Извадихме шофиора беше явно само със счупен нос. В колата имаше още една жена и едно момиче. Те изглеждаха невредими , само в шок. .... В мерцедеса ест. беше мутра и някаф който го караше явно.Идва там а те са добре, те не можеха да говорят от стреса хората той се хили. Мутрата пък беше пияна и само псуваше хората. .... Имаше едно ченге ..... просот нямам думи ... идва там вика аз се обадих на колегите и тва беше. Въобще дори не отиде при хората да ги пита как са, добре ли са .... ужас.Та така колеги ... ужасът продължава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И отново...
Collapse
X
-
Има ли право на ляв завой там или не? Ако е има, значи тоя с мондеото е виновен. А мутрите на тях всеки ден им е безкрайна сватба и е нормално да е пил, но пък има шофьор, което го оправдава. Само не разбрах кой се е хилел ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Мерцедеса има право на ляв завой. Парадоксално но факт че тоя с мондеото е виновен. Същия малко преди да се разбие е минал покрай един познат със голяма скорост и замалко не е завлакал и тях. Тва го разбрах по късно. А тоз дето се хилеше беше шофьора на мутратаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Днес ми се случи същата случка(ще правя ляв завой и ме изпреварват) само че мен реши да ме изпревари един дядка със симсонка.Изпуснах да го сваля от моторчето и да го просна на асфалта по очи и не стига че не го бутнах ами се опита и да ме изкара и виновен и взе да спори с менланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
Interceptor написа:Мерцедеса има право на ляв завой. Парадоксално но факт че тоя с мондеото е виновен. Същия малко преди да се разбие е минал покрай един познат със голяма скорост и замалко не е завлакал и тях. Тва го разбрах по късно. А тоз дето се хилеше беше шофьора на мутратаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами нормална случка, малко неприятно но все пак на пътя се случват именно такива работи.Естествено е на пътя да се блъскат коли а не дирижабли!Аз съм бил в същата ситуация. Все едно съм бил в мерцедеса, само че в случая беше Ланча Дедра.Чакаха ме хората спряли в страни от пътя, аз се качих на задната седалка, колегата запали, даде ляв мигач с намерението да обърне посоката. Погледна в огледалото и започна да обръща.В това време отзад, без абсолютно никакъв спирачен път ни нацепи един мерцедес, 124-ка. Странично, в предния ляв калник - тъкмо бяхме се изнесли едно хубаво.Просто колегата не видя 124-та - както всички знаем, в огледалото има една зона в която не се вижда ако има кола.Мъртва зона, както се казва.Онзи с мерцедеса пък не успя да отреагира, а и не караше много бавно.Та кофти се получи, само смачкани ламарини, нямаше повреди по хората.По принцип ние бяхме виновни но пак казвам - СЪВСЕМ НОРМАЛНА СЛУЧКА.В тоя раздел на мен лично ми писна да чета епитети по адрес на участници в ПТП.Смешно е в повечето случаи, все едно кометниращите са светци които никога не правят грешки!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар