http://www.dnes.bg/article.php?id=37749http://dnes.dir.bg/2007/06/19/news1796583.htmlЯростта ми няма измерения след прочетеното! За, какво правим кампании и разтягаме локуми?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада
Collapse
X
-
Не че я оправдавам. Виновна е и то много!!! Обаче ако имахме съвестен КАТ, който си вършеше работата това нямаше да стане!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executor написа:Не че я оправдавам. Виновна е и то много!!! Обаче ако имахме съвестен КАТ, който си вършеше работата това нямаше да стане!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Явор Митев
....напоследък нещо много започнаха да прелитат над мантинелата.........а лично по темата....нямам думи, просто вече не знам какво да кажа.....
Коментар
-
Това е въпрос на дългогодишно възпитание. Не става с кампании.Но ако наистина КАТ са неподкупни, и си изпълняват задълженията да арестуват всеки, който се опита да им предложи пари, май няма да се престрашавате да им бутате, нали? Нормално ли е в 100 хиляден град да има само 2 КАТаджийски патрулки (за Сливен говоря), от които едната да кибичи на главния път за Бургас да дебне софиянци, а другата да се появява в изключително редки случаи.В Ямбол положението е малко по-добре - мяркат се 3-4 КАТаджийски коли, но винаги на едно и също място си седят и всички ги знаят че са там.Пък повечето булеварди, от две ленти са останали с една, другата пълна с паркирани коли въпреки знаците "забранено спирането". Де ги КАТаджиите да ги глобяват?!?От пияните шофьор(к)и КАТ няма как да ни опази, но ако общия фон се промени, и има по 30 човека в затвора на месец за каране с алкохол, следващия път като пият, ще си викат таксита...Сутринта слушах статистиката, за над 500 убити от началото на годината и си мислех, дали в Ирак има толкова загинали за съшия период?!?За къде сме се разбързали всички?!?
Коментар
-
Стига сме оправдавали собствените си недостатъци с КАТ. Да не би някой катаджия да я е качил в колата? Липсва всякакво самосъзнание. Шофитането вече се превърна в руска рулетка. Не съм си представял, че като се кача в колата ще се питам " А дали ще стигна жив? Дали срещу мен няма да се зададе някое камикадзе, поело по пътя към ада и мъчещо се да вземе повече спътници със себе си?" Егоцентричността така е завладяла всички че просто не знам - да се наърдаш най вляво, макар че ще правиш десен завой или обратното, да минеш най отпред на светофара... Ужасно е.Нека да бъдем толерантни, да мислим за себе си и за другите. И оставете гнева в багажника. Зад волана не ви е нужен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Vladim написа:Ако всеки пък, когато сме нарушение чакаме да ни пишат фиш, или акт, а не да се бъркаме за 20лв.Lane Staley написа:Липсва всякакво самосъзнание.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:Vladim написа:Ако всеки пък, когато сме нарушение чакаме да ни пишат фиш, или акт, а не да се бъркаме за 20лв.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ами колеги аз съм от малко градче имаме 5 патрулки и какво да ви кажа........не си вършат работата и това е!Стоят на едни и същи места вместо да обикалят, защото в града се правят и надбягвания с коли мотори и т,н!Така по-заможните си пият и карат,не им правят проблем спират на забранени места и го виждат,че пречат на движението ама нищо.Направих си веднъж експеримент и когато бяха на въпросното място спрях и аз.......а те ми казаха"не може да спираш тук, знака е пред теб" аз отговорих ми тия и преди час бяха тук ама не са си махнали колите......отговоро беше премести си колата и не се обеснявай!Е къде отиваме закона е един за всички!Относно трагедията незнам вече какво да пиша и казвам!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Executor написа:Vladim написа:Ако всеки пък, когато сме нарушение чакаме да ни пишат фиш, или акт, а не да се бъркаме за 20лв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Lane Staley написа:Добре де, нима те могат да проверяват 100% от шофьорите?А какво ще кажеш за това: Пияната шофьорка е возела 16-годишния си син, който е със счупена ръка. На какво ще го научи? Мамка му на тази трябва да и отнемат родителските права||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Sko написа:Тоя път за съжаление в насрещното не е имало автобус... ето нагледен отговор на колегата rustson от предишната тема. И разбира се, голф с пернишка регистрация! Този автомобил трябва да се забрани със закон вечеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар