Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гадна пияна селянка Представяте ли си да сте ходили на гости на ваши роднини примерно и да се прибирате,някоя тъпа селянка да се е напила на дърво,да излети от пътя и да ви убие
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз не мога да разбера що за народ сме. Всеки ден дават покъртителни кадри по ТВ и тъпотийте не намаляват. То че не могат да спрат, не могат. Ама те вместо да намаляват се увеличават. И тия промени в ЗДвП са .. прах в очите. Трябва си затвор. Какво като взимат книжки. Те си карат и без книжки. Трябва затвор.

Коментар

отвратително тая жена не вервам за пръв път да кара пилатя си е правила системно дребни и не толкова дребни нарушения за които никой не й е потърсил сметка
        Тойота Приус

Коментар

......убила е дъщеричка на висш магистрат......няма да отърве кожата......ще лежи вероятно поне 10 години, ще бъде гадже на някоя дебела и мазна лезбиика-рецидивистка, ще живее цял живот с шока и болката от това, което е причинила.......и след 10 години ще излезе парцал и жив труп, умирала душевно бавно и мъчително вечер след вечер...............и всичко това заради две водки........три отнети живота и един съсипан.............човешкият вид има изумителната способност да се самоунищожава, повличайки и другите покрай себе си.....В тази връзка, искам да ви разкажа нещо интересно, което учителят ми по биология в МГ-то в Габрово ни разказва......:.....в скандинавските страни, около езерата и въобще водните басейни, там, където непосредствено до брега има скали, живее много рядък вид гризачи....наричат ги "гризачи на Леминг".....от човека, който ги е изучавал и изследвал........този вид гризач се размножава хипер бързо.......в един момент пренаселват ареала, започва съответно вътревидова конкуренция, храната започва да намалява, съответно и местата за т.нар. "гнездене".......края на есента / мисля че тогава беше /, най-старият и възрастен индивид сред тях събира всички стари, болни, недъгави...даже бих казал че те всички се събират........повежда ги този най-възрастен индивид към скалите и всички се хвърлят във водата.......един вид масово самоубииство.......Леминг по някакъв начин е доказал, че вида прави това за прочистване на популацията и освобождаване на ареал за нормално функциониране на зрелите индивиди..........всеки един от тях, който е стар, болен, сакат или по някакъв начин във вреда на популацията, знае че скоро ще дойде ден, в който ще поеме към ръба на скалите......................запомнил съм го навремето просто защото беше интересно.......но едва сега, след толкова много години, разбирам защо дори велики драматурзи са писали пиеси за тях.........ето това е проява на висша форма на съществуване, за това и този вид гризачи ще съществува векове...........поради мъдростта и величието на това, да прочистиш вида си чрез собствената си смърт, правейки го със чистото самосъзнание за поколението зад тебе............на фона на всичко това, какво сме ние........80% паплач и сган, която се налива с водка до козирката, качва собственият си "млад представител на вида си" в кола, с която убива още три невинни представители на вида.........зарязва новородените си по сметища....води войни и извършва геноцид над народи, само и само да си подсигури нефтени находища за мизерните 50 години напред............има ли смисъл да продължавам.............от всичко казано до сега, най-лошото е, че нашият най-съвършен вид, населяващ тази планета, едва ли ще достигне мъдростта и величието на съществуване на един отвратителен и гаден плъх, живеещ някъде покрай скалите в скандинавските страни...........

Коментар

Авео написа:
            ......убила е дъщеричка на висш магистрат......няма да отърве кожата......ще лежи вероятно поне 10 години, ще бъде гадже на някоя дебела и мазна лезбиика-рецидивистка, ще живее цял живот с шока и болката от това, което е причинила.......и след 10 години ще излезе парцал и жив труп, умирала душевно бавно и мъчително вечер след вечер...............и всичко това заради две водки........три отнети живота и един съсипан.............човешкият вид има изумителната способност да се самоунищожава, повличайки и другите покрай себе си.....В тази връзка, искам да ви разкажа нещо интересно, което учителят ми по биология в МГ-то в Габрово ни разказва......:.....в скандинавските страни, около езерата и въобще водните басейни, там, където непосредствено до брега има скали, живее много рядък вид гризачи....наричат ги "гризачи на Леминг".....от човека, който ги е изучавал и изследвал........този вид гризач се размножава хипер бързо.......в един момент пренаселват ареала, започва съответно вътревидова конкуренция, храната започва да намалява, съответно и местата за т.нар. "гнездене".......края на есента / мисля че тогава беше /, най-старият и възрастен индивид сред тях събира всички стари, болни, недъгави...даже бих казал че те всички се събират........повежда ги този най-възрастен индивид към скалите и всички се хвърлят във водата.......един вид масово самоубииство.......Леминг по някакъв начин е доказал, че вида прави това за прочистване на популацията и освобождаване на ареал за нормално функциониране на зрелите индивиди..........всеки един от тях, който е стар, болен, сакат или по някакъв начин във вреда на популацията, знае че скоро ще дойде ден, в който ще поеме към ръба на скалите......................запомнил съм го навремето просто защото беше интересно.......но едва сега, след толкова много години, разбирам защо дори велики драматурзи са писали пиеси за тях.........ето това е проява на висша форма на съществуване, за това и този вид гризачи ще съществува векове...........поради мъдростта и величието на това, да прочистиш вида си чрез собствената си смърт, правейки го със чистото самосъзнание за поколението зад тебе............на фона на всичко това, какво сме ние........80% паплач и сган, която се налива с водка до козирката, качва собственият си "млад представител на вида си" в кола, с която убива още три невинни представители на вида.........зарязва новородените си по сметища....води войни и извършва геноцид над народи, само и само да си подсигури нефтени находища за мизерните 50 години напред............има ли смисъл да продължавам.............от всичко казано до сега, най-лошото е, че нашият най-съвършен вид, населяващ тази планета, едва ли ще достигне мъдростта и величието на съществуване на един отвратителен и гаден плъх, живеещ някъде покрай скалите в скандинавските страни...........
            това едни пичове с кафяви униформи с кръстове са се опитвали да го прават с ората - май са му викали евгеника нали не си им фен
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Мисля че кат въобще не си вършат работата. Мислите ли че ако имаше полиция навсякъде щеше всеки да кара като луд? Какво като са корумпирани, 20лв малко ли са? Ами ако ти ги взимат непрекъснато?Най-добре ще е ако има адски мноог полиция, ако не знаете, на бул. България се кара нормално САМО когато има полиция. Кръстовището на ВМА работи коректно САМО когато има полиция.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

charlie -евгеника е съвсем друго май ,при Авео почвам да си мисля ,че е някаква извратена форма за гледане на трупове и умрели Предлагам всички фенове на билбордовете и т.н. да си лепнете по една лепенка ,редом до трибагреника за мед.сестри и да промените движението по пътищата Не се ли замисляте ,че всички които посещават редовно и следят подобни форуми са едва една малка част от движението и то тая ,съвсем малка част дето спазва законите и кара внимателно
                фиатче Браво 2.0

Коментар

В камерите му е майката... камери на всяко едно пътче с радарче и дебели прогресивно нарастващи глоби. Нека превишават.Ся някои пак ще кажат, ми кво като карам с 200... АЗ МОГА. Това същото се случва и без алкохол чрез подходяща дупка и спукване на гума.
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

GTipo написа:
                    Мисля че кат въобще не си вършат работата. Мислите ли че ако имаше полиция навсякъде щеше всеки да кара като луд? Какво като са корумпирани, 20лв малко ли са? Ами ако ти ги взимат непрекъснато?Най-добре ще е ако има адски мноог полиция, ако не знаете, на бул. България се кара нормално САМО когато има полиция. Кръстовището на ВМА работи коректно САМО когато има полиция.
                    съгласен съм! ама няма толкова полиция като за нас един път направих дребно нарушение - обратен завой пред пазара "Иван Вазов", като идвах от бул. България. Спират ме полицаите и ми казват "да коментираме ли нарушението ?". Аз им казвам, "ами то ясно". После полицаят вика "аре бегай, ама к’во да ви правим, че да спазвате правилата", а аз му казвам : "ако сте така по начесто, ще има повече ефект". При което полицаят рече "ами ние какво всеки знак ли да пазим? " ако ние не се озаптим малко полицията все няма да може да огрее навсякъде като беше тук Буш там където не беше затворено и където имаше полиция се караше идеалнол
                    Тойота Приус

Коментар

Едва ли KAT могат да спрат тези безумия. Това според мен си е само до морал и съвест. Как ще караш пиян при положение, че возиш в колата детето си?! И въпреките тези ужаси, все още продължават масово да карат така по улиците.
                      "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                      Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Преди време в "Шоуто на Слави" гостува един представител на Пътна Полиция. Мисля че беше за деня на полицията. Не му помня името. Той разясни как стоят нещата с КАТ за София. Каза следното. Униформения състав който следи за спазване на закона за движение по пътищата е малко над 300 души за цяла София. Говориме само тези които са на улицата. Без разните канцеларски мишки. Тези 300 души са разделени на 3 потока ако мога да ги нареча така. Едните са тези които покриват ПТП-тата и стоят с радарите или така нареченото звено "Пътен Контрол". Другите 2 звена са за подсигуряване на правоимащи. Едните са тия по кабинките в центъра, а другите са тия моторизираните които като има делегация са с моторите около колата на гостуващия. От тези 3 звена 1-вото работи на 3 смени. 1-ва, 2-ра и нощна. Другите работят на 1-ва и 2-ра. Сами можете да сметнете по колко човека се пада на кв. км от Столицата. Аз мога да прибавя. Като има тук таме болен, няколко отпуска и т.н. може да се сметне колко остават. На 2 милиона души население 300 души са прекалено малко. Колегата го каза. Не се ли вразумим ние, никой няма да може. Не е възможно на всяко кръстовище да има полицай.

Коментар

Затова тъй като има ВОЙНА, и то от доста време, да изкарат армията и жандармерията!!! Тоя прост народ с това се управлява, друг начин няма.Предпочитам СИНОВЕТЕ ми да имат по-малко права, но да СА ЖИВИ!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Въпреки че съм от Перник, сега научавам за тази касапница...Няма такъв шит От известно време заради жегите съм се изнесъл в едно село около Перник - Студена.И там е същото - има няколко копелета - рацери и са "известни" в селото.БМВ 5-ца, едно пикливо браво и гоУф.Просто няма начин да минат със скорост под 80 по единично, а ако се гонят е страшно.Нощно време не ми се мисли на колко ракии го правят ама гоУфа приключи курса миналата седмица през ноща в една кофа за боклук и друга кола паркирана отстрани на пътя Жалко че копелдаците излязоха сами от колата ама то е ясно че пияните и лудите сам Господ ги пази В този град буквално ме е страх да съм на пътя, честна дума!Всички са рацери, по-скоро е изключение ако на тръгване от светофар няма рисуване с гуми,града е малък и мадър факърите се познават с куките...На мястото където е станало това птп колко ламарини и колко трупа са изнесени, не е истина.Предполагам не по-малко от мястото под бензиностанция Лук Ойл м/у Драгичево и Владая.И сега сигурно ще има с години точещи се процеси, почти същото безумие както самата катастрофа.Егаси лицемерието навсякъде, ЗАЩО се питам аз след като съм убеден че ако се направи запитване,повечето хора биха я осъдили на смърт. И то публично, на площада!Аз лично бих и ритнал стола, като мисля че ще трябва да се боря за тази привилегия с много кандидати...Дано убият това животно, буквално не мога да си представя какво е в главите на семействата на загиналите деца...Прав е колегата от Мерцедес форума дето разказваше как стоят нещата в щатите.Няма самосъзнание, няма възпитание - няма такова нещо. ИМА СТРАХ!Ние гледаме на куките като над смешници и отношението ни към тях е като към такива.Дали ще бъде така ако всяка секунда очакваш да те изкарат през стъклото на земята и виждаш ръката на ченгето точно над разкопчания кобур?Дето каза Слави, пикам и аз над демокрацията, свободата изобщо над новото време ако трябва да си представям някой близък в този Мерцедес
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Рацерите много станаха,пияните също ... Май гледаме да догонваме Америката само по отрицателните и страни Шибаните американци са виновни за всичко ,но известна доза си има и българския манталитет ... Ако ние не си помогнем , няма кой друг ... Обаче как да спазваш правилата,когато никой друг не го прави

Коментар

Е ето затова сме на туй дередже. Давам пример. Редя се на бул Скобелев от Руски паметник към 5-те кьощета. Опашката почти винаги в пиковите часове е до кръговото. И мине не мине някой темерут се излети в насрещното и най отпред. И един като поведе стадото и айде .. след него още 10. Ми ако си гледаме в собствените канчета и си кажеме .. глей го тоя тъпак, и го нахраниме... по добре от колкото да се сурнеме всички подир него само и само да спестиме 2-3 мин на този светофар.

Коментар

Working...
                                X