Аз съм за това при произшествие в пияно състояние да те съдят като за умишлено убийство. Независимо дали хората в отсрешната кола или в твойта - умишлено убийство. Ако няма убити - опит за убийство. Умишлено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
-
mita написа:Аз съм за това при произшествие в пияно състояние да те съдят като за умишлено убийство. Независимо дали хората в отсрешната кола или в твойта - умишлено убийство. Ако няма убити - опит за убийство. Умишлено.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
КАТ и държавата като цяло са виновни ,защото колко български коли ще минат тюф в Германия ???Какви са техн.прегледи дето минаваме ?? Какви са пътищата по които караме 20-30 годишни коли ,какви за заплатите на некорумпираните катаджии и колко осъдени шофьори убийци има (или такива употребили алкохол )p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:КАТ и държавата като цяло са виновни ,защото колко български коли ще минат тюф в Германия ???Какви са техн.прегледи дето минаваме ?? Какви са пътищата по които караме 20-30 годишни коли ,какви за заплатите на некорумпираните катаджии и колко осъдени шофьори убийци има (или такива употребили алкохол )p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
tomazo написа:...p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
еми не точно така ,къде от водача къде от автомобила ,ето вчера един с джип Х5 е умрял заради висока скорост и локва на пътя !!! За всяко подобно нещастие си има обяснение според мен ! С катастрофиете и по-лошо ще става (дано само да няма много жертви) ,София и България се напълни с гробници и със смешници с купени книжки ,отделно че са малоумници ама с това образование кво да се прави по тая тема може да си говориме вечно !а и тая пияница дето е утепала хората ,гаранция не посещава нито един автофорум или подобен !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Като се замисля това животно, майка без никакъв майчински инстинкт е едно от наи-отвратителните.Напии са като свиня и се качи да караш сина си Малоумна история!Нямам думи!!! Жалко,че не се е пребила тя, ами са пострадали невинни.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:...p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Явор Митев
....гневна информация, дошла от приятел в Перник...........жената е видна бизнесменка в града, кара бус с пътници, нещо като маршрутка / не разбрах точно /, общо взето я познавали в целият град, с мъжът си въртели транспортен бизнес....относно количеството алкохол в кръвта, коментара на момчето бе "...ооооо, и да я бяха хванали, щяха да я пуснат или най-много да не и дадат да кара..."...Главният въпрос е "ЗАЩО ДА МУ Е**А МАЙ***А"......ами защото вероятноста да си собственик на транспортна фирма в неголям град и да бъдеш "гъст" с контролните органи там е мнооооого голяма...е за това.....защото както беше казано някъде по-горе в темата, ако имаше съвестна полиция / разбира се и толкова съвестни граждани /, това нямаше да се случи..............В един сайт има качени снимки от катастрофата.....съсякла ги е буквално......отказвам категорично да кача в хрониките снимки на съсечени български деца.......Само се питам, до кога ще продължи всичко това.............
Коментар
-
Korun написа:Ами ще ме прощавате, ама аз малко не съм съгласен с вас! То ние хубаво си "плакнем" очите из разни снимки на трупове и катастрофи и какво от това. Смятате ли, че тая офца дето се е нарязала като кирка (била изпила само една бира!!!) и е турила сина си на седалката до нея й пука. Тя сигурно не е и чувала затоя форум ( или за който и да е друг форум).Решението е друго. В Сингапур примерно, се борят с тютюнопушенето, като слагат големи рекламни пана със снимки на ракови образувания на белия дроб. Бих казал, че такава "реклама" би помогнала тук. Иначе всякакво чепкане и заяждане из форума е безсмислено.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Бре не знам ама като казах днес на баща ми за тая,той само каза ако остана жив отивам и я оставям на място.И на мен ми се въртят същите помисли ако някфа такава ми се натресе в колата през мантинелата и ми е пияна и камо ли да има някой с мен и да го видя как бере душа а тая да излезне невредима.......така или иначе и да я осъдят дори и да е ефективна присъдата няма да лежи много,а тва са 3 живота загубени на млади хора.....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар