Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пияна шофьорка уби младежи в зверска нощна каскада

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм за това при произшествие в пияно състояние да те съдят като за умишлено убийство. Независимо дали хората в отсрешната кола или в твойта - умишлено убийство. Ако няма убити - опит за убийство. Умишлено.
    Fiat Brava 1.6
    Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
    Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
      Аз съм за това при произшествие в пияно състояние да те съдят като за умишлено убийство. Независимо дали хората в отсрешната кола или в твойта - умишлено убийство. Ако няма убити - опит за убийство. Умишлено.
      Напълно съм съгласен. Да се напиеш като свиня и да седнеш зад волана е точно това - предупмишлен опит за убийство. И само случая определя дали е успешен или не.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

КАТ и държавата като цяло са виновни ,защото колко български коли ще минат тюф в Германия ???Какви са техн.прегледи дето минаваме ?? Какви са пътищата по които караме 20-30 годишни коли ,какви за заплатите на некорумпираните катаджии и колко осъдени шофьори убийци има (или такива употребили алкохол )p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          КАТ и държавата като цяло са виновни ,защото колко български коли ще минат тюф в Германия ???Какви са техн.прегледи дето минаваме ?? Какви са пътищата по които караме 20-30 годишни коли ,какви за заплатите на некорумпираните катаджии и колко осъдени шофьори убийци има (или такива употребили алкохол )p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??
          Трябва колега. Подобре тук, да гледаме снимки, отколкото утре да ги гледаме на живо. Грешка - на умряло.И каква връска има ТЮФ с алкохола? Последните черни серии не са свързани с неизправни автомобили, а с неизправни в главите водачи.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

tomazo написа:
            ...p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??
            Трябва да! Докато на всички неразумни водачи не им светне лапмичката в главата! Плюс това този случай е крайно фрапиращ!P.S. И хайде да спрем да обвиняваме държавата и кой ли не друг, а да се погледнем самите себе си! В конкретният случай не виждам, какво общо има всичко, което си изброил!?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

еми не точно така ,къде от водача къде от автомобила ,ето вчера един с джип Х5 е умрял заради висока скорост и локва на пътя !!! За всяко подобно нещастие си има обяснение според мен ! С катастрофиете и по-лошо ще става (дано само да няма много жертви) ,София и България се напълни с гробници и със смешници с купени книжки ,отделно че са малоумници ама с това образование кво да се прави по тая тема може да си говориме вечно !а и тая пияница дето е утепала хората ,гаранция не посещава нито един автофорум или подобен !
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Такава безотговорност заслужава доживотен затвор, ако не и смърт!!!!!
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Като се замисля това животно, майка без никакъв майчински инстинкт е едно от наи-отвратителните.Напии са като свиня и се качи да караш сина си Малоумна история!Нямам думи!!! Жалко,че не се е пребила тя, ами са пострадали невинни.
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Vladim написа:
                    tomazo написа:
                    ...p.s.а и нали си има тема черна хроника дето гробарите да си плакнат очите ,трябва ли на всякъде да гледаме умрели ??
                    Трябва да! Докато на всички неразумни водачи не им светне лапмичката в главата! Плюс това този случай е крайно фрапиращ!P.S. И хайде да спрем да обвиняваме държавата и кой ли не друг, а да се погледнем самите себе си! В конкретният случай не виждам, какво общо има всичко, което си изброил!?
                    Ами ще ме прощавате, ама аз малко не съм съгласен с вас! То ние хубаво си "плакнем" очите из разни снимки на трупове и катастрофи и какво от това. Смятате ли, че тая офца дето се е нарязала като кирка (била изпила само една бира!!!) и е турила сина си на седалката до нея й пука. Тя сигурно не е и чувала затоя форум ( или за който и да е друг форум).Решението е друго. В Сингапур примерно, се борят с тютюнопушенето, като слагат големи рекламни пана със снимки на ракови образувания на белия дроб. Бих казал, че такава "реклама" би помогнала тук. Иначе всякакво чепкане и заяждане из форума е безсмислено.
                    Настоящата - Ford Focus ST
                    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                    Франкенщайн - R.I.P.
                    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

....гневна информация, дошла от приятел в Перник...........жената е видна бизнесменка в града, кара бус с пътници, нещо като маршрутка / не разбрах точно /, общо взето я познавали в целият град, с мъжът си въртели транспортен бизнес....относно количеството алкохол в кръвта, коментара на момчето бе "...ооооо, и да я бяха хванали, щяха да я пуснат или най-много да не и дадат да кара..."...Главният въпрос е "ЗАЩО ДА МУ Е**А МАЙ***А"......ами защото вероятноста да си собственик на транспортна фирма в неголям град и да бъдеш "гъст" с контролните органи там е мнооооого голяма...е за това.....защото както беше казано някъде по-горе в темата, ако имаше съвестна полиция / разбира се и толкова съвестни граждани /, това нямаше да се случи..............В един сайт има качени снимки от катастрофата.....съсякла ги е буквално......отказвам категорично да кача в хрониките снимки на съсечени български деца.......Само се питам, до кога ще продължи всичко това.............

Коментар

Korun написа:
                        Ами ще ме прощавате, ама аз малко не съм съгласен с вас! То ние хубаво си "плакнем" очите из разни снимки на трупове и катастрофи и какво от това. Смятате ли, че тая офца дето се е нарязала като кирка (била изпила само една бира!!!) и е турила сина си на седалката до нея й пука. Тя сигурно не е и чувала затоя форум ( или за който и да е друг форум).Решението е друго. В Сингапур примерно, се борят с тютюнопушенето, като слагат големи рекламни пана със снимки на ракови образувания на белия дроб. Бих казал, че такава "реклама" би помогнала тук. Иначе всякакво чепкане и заяждане из форума е безсмислено.
                        Явно не си запознат с предишните ми постове по теми свързани с безопастността по пътя и най-вече малоумщината в днешно време. И аз подкрепям монтирането на снимки с размазани коли по билбордовете, макар да не съм убеден, че тъпаците на пътя ще се впрегнат особено. А отностно колегата Томазо-никой не се заяжда, просто ми се струва, че не казва нищо конкретно по темата. Самият той е споделял, че не спазва особено ограниченията за скоростта.

Коментар

Не мисля, че на тази гнида ще и се размине леко:’’Едно от убитите момичета - 19-годишната Александра Ненова, е дъщеря на бившия окръжен прокурор на Перник Марияна Борисова, която в момента работи в Апелативната прокуратура в София.’’

Коментар

Бре не знам ама като казах днес на баща ми за тая,той само каза ако остана жив отивам и я оставям на място.И на мен ми се въртят същите помисли ако някфа такава ми се натресе в колата през мантинелата и ми е пияна и камо ли да има някой с мен и да го видя как бере душа а тая да излезне невредима.......така или иначе и да я осъдят дори и да е ефективна присъдата няма да лежи много,а тва са 3 живота загубени на млади хора.....
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

отдавна разправям, че трябва една бира да струва десет лева, а бутилка водка - деветдесет. Дори и повече.Аман от пияници по улиците - не само шофьори, а всякаква измет.
                              Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

[quote="BEX---GT---TDi"]Такава безотговорност заслужава доживотен затвор, ако не и смърт!!!!! [/quoteПодържам това мнение имам син на 21 и тои кара кола вечер като чувам спирачки винаги се стряскам защото той е някъде из града.
                                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                                X