Шестима души са загинали при пътнотранспортни произшествия в странатаBgNewsroom - 12 Май 11:05Шестима души са загинали, а 24 са ранени, двама от които - с опасност за живота, при 20 пътнотранспортни произшествия, регистрирани в страната през последното денонощие, съобщи пресцентърът на МВР.......нямам думи да изразя това, което чувствам......вчера съм изминал близо 1000 километра / Варна - София - градско - Варна /......такива безумия видях, такива изпреварвания.....тази нощ към 2 часа имаше много тежка катастрофа на пътя Варна - Белослав........червена кола по капак...имаше две линейки, една пожарна и полиция......линейката беше със спрени буркани и екипа пушеше до колата.....предполагам че чакаха един друг екип...надявам се да не е било така......Вече не знам кога ще свърши всичко това.......6 трупа в моргата само за 24 часа........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Шестима загинали, 24 ранени..." - до кога...!!!
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
Re: "Шестима загинали, 24 ранени..." - до кога...
Авео написа:...............вчера съм изминал близо 1000 километра / Варна - София - градско - Варна /......такива безумия видях, такива изпреварвания.....тази нощ към 2 часа имаше много тежка катастрофа на пътя Варна - Белослав........червена кола по капак...имаше две линейки, една пожарна и полиция......линейката беше със спрени буркани и екипа пушеше до колата.....предполагам че чакаха един друг екип...надявам се да не е било така......Вече не знам кога ще свърши всичко това.......6 трупа в моргата само за 24 часа........
Реклама
Collapse
Коментар