Не знам от коя катастрофа са тези снимки, но ме ужасиха, не бях виждал толкова смачкана кола до сега... Само по надписа 1.4 си личи че колата е била Браво или брава Намерих ги в нета случайно снимките...Колега, виж важните теми - една от тях е за такъв вид снимки.doofiat
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужасни снимки :(
Collapse
X
-
Явор Митев
Stilo написа:На колата е рязан тавана, но какво са изкарали оттам.....
Коментар
-
Re: Ужасни снимки
Uneek написа:Колега, виж важните теми - една от тях е за такъв вид снимки.doofiat
Коментар
-
Тези 2 лади ли са смачкали бравата до такава степен,те изглеждат доста по здрави,според мен е било нещо доста по голямо,не че в случая има такова голямо значение,но такива работи се случват всеки ден на пътя най-ужасяващото е че повечето шофьори при вида на нещо подобно се замислят за 5 минути,но утре шофират по същия начин.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Тези 2 лади ли са смачкали бравата до такава степен,те изглеждат доста по здрави,според мен е било нещо доста по голямо,не че в случая има такова голямо значение,но такива работи се случват всеки ден на пътя най-ужасяващото е че повечето шофьори при вида на нещо подобно се замислят за 5 минути,но утре шофират по същия начин.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар