Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виж тези снимки! Бъди разумен на пътя!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И от тази кола извадихме жив човек. Както си караше със 120 км/ч се заби челно в този стълб. Пред очите ми. Бил заспал. Само счупена ръка и няколко порезни рани. За вътрешни травми не разбрахме, но дано се е оправил човека.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
    Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Я да пробвам пак
      Прикачени файлове

Коментар

И още една. Значи докато отворим вратите да извадим човека, бая зор видяхме. Така се беше усукало купето, че ако не бяха спрели едни батковци с камион, та да ползваме някаква голяма и яка тръба за лост, трябваше да викаме и пожарна освен линейката. Ама се оправихме сравнително бързо де. Иначе колата е ситроен. Не знам дали типото ще издържи такъв удар, ама по-добре никой да не разбира.
        Прикачени файлове

Коментар

Не винаги скороста е виновна

НЕ искам да оправдавам онези малоумници които прекаляват с много високата скорост но понякога е нужно едно камъч е за да обърне колата знаете всички тази поговорка. Който го е изпитвал ще ме разбере аз не съм от лудите шофьори фиат мареа си карам комби 105кс. надявам се скоро да публикувам снимки с моята кола. Само ще кажа че чакам застахователите да си я вземат или да мо платят доста кола не става само за части. Всеки си задава въпроса е какво стана еми стана леко неуправляемост ( от по висока скорост на завой) 10 км. отгоре следва лека дупка мокър път на мос и туп долу ! ЧУДО Е ЧЕ СЪМ жив па и нищо ми няма Та не всичко е високата скорост тя помага но не винаги пътищата са отвратителни и колите са стари това е ............. Пак казвам и аз имам вина !!
          Фиат Мареа WEEKEND 1.9 105 ps HLX
          В дупница са колите

Коментар

Господ да е с тези, които ги сполетява такава беда, независимо дали по тяхна или чужда вина!
            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

И аз да се оплача.Оня ден на излизане от Русе си карам аз най спокойно и гледам на 200метра пред мен един Пасат шестица как отбива и спира в банкета.Аз леко намалявам и отбивам в ляво да го подмина като внимавам да не отвори врата някои заблуден електрон ама уви.Като приближих човека решава че ще прави обратен завой на Е70 и без мигача спокойно си завива наляво.Аз набивам спирачки ама няма начин тая кола е като трамвай - зае цялото платно.Шибнах се челно а на пасата му замина левия стоп.Както и очаквах шофьора беше една надута лелка на 60 години с богат мъж и голяма уста.Естествено полицайте ме надупиха щото удара е отзад и сега ще трябва да продавам каляската начасти че за ремонт много пари отиват.Така може и да внимаваш колкото си искаш и един слънчев ден една овца да те премаже с колата си за 100 000 лева и накрая и акт да ти напишат.ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА
              Прикачени файлове

Коментар

От едното платно - в другото . Зада се случи този инцидент до Първа поликлиника в Бургас , бързичко е карал .
                Прикачени файлове
                карам Punto

Коментар

Понякога така става особенно когато се надценят възможностите на колата.Ама и те са си виновни де ако е по-малка скоростта ударя няма да е толкова силен.

Коментар

колкото и снимки да има българския манталитет няма кой да го промени. всеки му тръпне само като е видял катастрофа и то само за няколко часа след това педала пак е до долу
                    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Working...
                    X