Аз съм още новобранка във форума и не карам Фиат, но мисля че идеята е много добра!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос с повишена трудност - каква е била колата...
Collapse
X
-
Карането с над 120 при кофти участъци със стара кола води до такива неща.Боридите във формула 1 и други състезания вдигат доста над 200, но са проверени и изпипани.Това като гледам е в Русия - лед по пътищата, сол и пясък по пътя, кво ли не.По нашите пътища не е различно - караш нова кола, супер гуми всичко и се завърташ! Що - ми щото като строили магистралата я направили на ямички, не гладка, и в ямичките се събрала вода, замръзнала и станала на пързалка. Причина за катастрофата - превишена скорост...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
lllubo написа:По темата - факт е че като видя такива снимки и почвам да карам по-внимателно и по-леко - то и по принцип си спазвам ограниченията, но определно такива снимки имат ефект въху менеGTipo написа:Карането с над 120 при кофти участъци със стара кола води до такива неща.Боридите във формула 1 и други състезания вдигат доста над 200, но са проверени и изпипани.Това като гледам е в Русия - лед по пътищата, сол и пясък по пътя, кво ли не.По нашите пътища не е различно - караш нова кола, супер гуми всичко и се завърташ! Що - ми щото като строили магистралата я направили на ямички, не гладка, и в ямичките се събрала вода, замръзнала и станала на пързалка. Причина за катастрофата - превишена скорост...
Коментар
-
masterkar написа:Колеги, какво да кажа - може и да прозвучи цинично, но въпросния "майстор на волана" - каквото е търсил - намерил го е - не е успял да "пусне крилата", но много бързо се е срещнал със Свети Петър /виждат се чувалите до стълба/ - само малоумник може да кара с 200 км/ч в града - булеварда в Русия ми прилича много на нашето "Цариградско шосе" - и тук съм виждал подобни "картинки" - особено около Орлов мост . Дано да няма невинни пострадали ...А иначе ето един линк - направете си изводите и ... умната - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=993224I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
GTipo написа:със стара колаGTipo написа:Причина за катастрофата - превишена скорост...Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
Esper написа:Ето и един емблематичен случай, в Чехия мисля, където класа на колата си е оказал своето. Шкодичката и хората са били обречени предварително
Коментар
-
темата с продължение..... каква е била колата.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103534Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:темата с продължение..... каква е била колата.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103534TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
не знам ама май не е било БМВ... на третата снимка под мигача пише май 1.4 и мисля че стеф е прав - браво или брава... и по формата на единствената останала здрава врата ... май май не е БМВ... квото и да е - зверско е... днес ако вдигна повече от 80 на....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар