ужас!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 чак на петото гледане отгатнах марката на колата....http://www.fishki.net/comment.php?id=17119
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос с повишена трудност - каква е била колата...
Collapse
X
-
Тези две мнения ме навеждат на мисълта, че няма да е лошо в този раздел да сложа една "Важна тема", в която да се качват снимки от катастрофиCCB написа:Тоя па шофиора от толкова празно поле , точно стълба нацелил Иначе гледката въобще не е приятна... аз като гледам такива снимки и почвам да карам по-внимателно....The_Wicker_Man написа:Четох някъде, че в някоя държава качвали на входно/изходните артерий от големите градове катастрофирали коли на стълбове, за да се стряскат шофьорите и да внимават как карат. Тука в София имаше една баничарка пред Мол Ъф София. Аз смятам, че определено ще има ефект от такива неща.
Коментар
-
doofiat написа:Тези две мнения ме навеждат на мисълта, че няма да е лошо в този раздел да сложа една "Важна тема", в която да се качват снимки от катастрофиCCB написа:Тоя па шофиора от толкова празно поле , точно стълба нацелил Иначе гледката въобще не е приятна... аз като гледам такива снимки и почвам да карам по-внимателно....The_Wicker_Man написа:Четох някъде, че в някоя държава качвали на входно/изходните артерий от големите градове катастрофирали коли на стълбове, за да се стряскат шофьорите и да внимават как карат. Тука в София имаше една баничарка пред Мол Ъф София. Аз смятам, че определено ще има ефект от такива неща.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар