Здравейте фенове на ФиатРегистрирах се тук по неприятен повод.На 20.06 сутринта (между 9:10 и 9:20) в Пловдив на Кукленско шосе собственик на Фиат направи катастрофа и избяга. На снимката можете да видите героя, измъкващ се с бясна скорост (то и преди да направи белята си караше бясно и слаломираше между колите). За съжаление не се вижда номера му - но такива автомобили едва ли има много в България - Fiat coupeАко някой може да помогне в идентифицирането на "героя" да пише - следващия път този юнак може и да убие някой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блъсна кола и избяга
Collapse
X
-
Благодаря, но това го пробвах сигурно десетина пъти. Браузъра се замисля и след време излиза следното:Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/fiat-bg-forum/db/mysql4.php on line 118Поради не зная каква причина не се получава. Браузъра е Опера, а снимката е 124кб
Коментар
-
Ами не е оригиналния размер заради изискванията на форума, но за съжаление и от оригиналния не се вижда кой знае колко повече. Снимката е кофти. Наскоро познат получи фишче за превишена скорост на същото място - т.е. точно там има камера и тя даже работи. Полицията е уведомена незабавно, разбира се, но няма да е зле да се помогне ако може.... а и за пишман шофьора ще е по-добре да не се налага да влиза в графата "укриващ се след престъпление".
Коментар
-
Salvador написа:Останалите в движение Купе-та...повечето са в БГ. Така съм чувал да се говори сред джамбазите.Не знам колко е вярно, но имало чужденци, дето идват да ги търсят тук, понеже при тях вече ги няма.Слагам единствената "снимка" на колегата от която може да се разбере нещо.Предполагам "снимките" са от видео клип !Това което аз виждам от номера е СМ71....
Коментар
-
Bane
-
Няма ли начин да се намери колега катаджия който да провери тези номера (знам че е нерегламентирано, но е за спешен случай и живеем в България). На този "колега" с фията му пожелавам един хууууубав и як бой за да се научи, че всички сме хора и заради такива келеши умират невинни.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Bane
Ако са викнали КАТ, като им кажат каква е колата трябва лесно да я намерат. Едва ли има повече от 10-15 червени купета в CM CT CA.
Коментар
-
СМ71*4ВА Колега не разбирам много от обработване на снимки и тн, но набързо се опитах да определя последните цифри и мисля са или 14 или 74 както каза колегата (за 4 съм сигурен, защото сменях много модели и единствените линии който има 4 отговарят на тези). Дано го хванеш и се разбере кой е (му другото съм виждал някъде на снимка смолянско Фиат Купе на снимка някъде в нета, но дали е това незнам) Извинявам се но повече не мога да помогна, но довечера ще пойграя отново с фотошопа ако изкарам някой друг пиксел от картинката.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар