Не знам какъв човек трябва да си по нашите никакви пътища да фърчиш с над 200км ама както го е казал народа пияния и лудия и господ май ги пази.http://bezpartien.com/%D0%B6%D0%B5%D...2%D1%80%D0%B0/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не спира БЕЗУМИЕТО по родните пътища
Collapse
X
-
htp_vesko написа:Забелязал съм, че в почти всички случаи виновният за катастрофата се измъква само с охлузвания и леки наранявания. Как става това, незнам...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:htp_vesko написа:Забелязал съм, че в почти всички случаи виновният за катастрофата се измъква само с охлузвания и леки наранявания. Как става това, незнам...Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Да имате право и двамата тези дето ги удрят им идва като изневиделица и в повечето случай е фатално за съжаление докато шофьора виждайки какво ще стане се стяга има опора и от волана поне така мисля.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
NoraPavlova написа:То вече всеки ден такива ъпсурди и простотии. Вече можеш да се надяваш на всичко и от всеки.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
За огромно съжаление вече няма ден да няма по телевизията брутални катастрофи с коли на лютеница и осакатени за цял живот и мъртви кво става с тоя народ изтрещя ли кво то човек вече да го е страх да си изкара колата от гаража че не се знай кой къде някъде може да го помете ей тъй за спортаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Nebhotep написа:Инициативата "Лудостта по пътищата на България.Нека я спрем заедно!" в предаването "Тази сутрин по БТВ"https://www.youtube.com/watch?v=213D11-qzqY&feature=youtu.beМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
В неделя се прибирам към Варна и на прохода преди Търговище един самостоятелно беше успял да се обърне по таван.Днес след Аспаруховия мост още един джигит абсолютно самосиндикално се беше нахакал в мантинелата.Почвам да се притеснявам вече да не съм аз карък нещо !FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Aз днеска колега Николов връткам геврека на градско тука в Лом заради лунния пейзаж тука по улиците в града не карам с повече от 40 максимум 50 нема пари за зъболекар и един с една гробница изгнила голф 2 така ме изпревари че си погледнах оборотомера дали се движа изобщо с всеки изминал ден все по големи откачалки в тоя град и самоубийци човек да го е страх да тръгне някъде пък и в повечето случай две годишно дете возя в колата за такива боклуци полиция няма а мен ме глобиха с фиш 30 лв за изгоряла крушка . Нямам думи просто.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
stivan_alone написа:Aз днеска колега Николов връткам геврека на градско тука в Лом заради лунния пейзаж тука по улиците в града не карам с повече от 40 максимум 50 нема пари за зъболекар и един с една гробница изгнила голф 2 така ме изпревари че си погледнах оборотомера дали се движа изобщо с всеки изминал ден все по големи откачалки в тоя град и самоубийци човек да го е страх да тръгне някъде пък и в повечето случай две годишно дете возя в колата за такива боклуци полиция няма а мен ме глобиха с фиш 30 лв за изгоряла крушка . Нямам думи просто.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:stivan_alone написа:Aз днеска колега Николов връткам геврека на градско тука в Лом заради лунния пейзаж тука по улиците в града не карам с повече от 40 максимум 50 нема пари за зъболекар и един с една гробница изгнила голф 2 така ме изпревари че си погледнах оборотомера дали се движа изобщо с всеки изминал ден все по големи откачалки в тоя град и самоубийци човек да го е страх да тръгне някъде пък и в повечето случай две годишно дете возя в колата за такива боклуци полиция няма а мен ме глобиха с фиш 30 лв за изгоряла крушка . Нямам думи просто.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар