Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проход в Стара планина между Шипка и Хаинбоаз...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проход в Стара планина между Шипка и Хаинбоаз...

Гледам на картата един проход - тръгва от юг от Ветрен и свършва около Трявна. Някой ползвал ли го е, как е асфалта, завоите са ясни... Има ли смисъл да се предпочете пред царския път. Маршрута е Бургас - Плачковци...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Re: Проход в Стара планина между Шипка и Хаинбоаз...

donnna написа:
    Гледам на картата един проход - тръгва от юг от Ветрен и свършва около Трявна. Някой ползвал ли го е, как е асфалта, завоите са ясни... Има ли смисъл да се предпочете пред царския път. Маршрута е Бургас - Плачковци...
    Ветрен-Плачковци го забрави/минавал съм го с мотор ендуро/До Борущица е ОК ,но след това не струва.Ще се качиш някак си до Българка ,но след това не знам какво ще правиш.Маршрута е Гурково-Вонеща Вода-Трявна-Плачковци като и за него не съм много сигурен.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За маршрута предложен от Tornado аз мога да ти гарантирам,че е добър. Пътувам страшно много в района на Трявна и това е пътя ,който ти трябва. От Гурково до Вонеща вода всичко е ясно,на Вонеща вода влизаш в селото ,което вляво точно до главния път и само направо. Асфалта е стар,на места тук там има неравности,но НЯМА дупки,а и завои няма кой знае колко. Аз дори предпочитам като имам Търново-Трявна да минавам през Вонеща вода,въпреки,че през Дряново и Царева ливада ми е по-малко километри.
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
      X