Гледам на картата един проход - тръгва от юг от Ветрен и свършва около Трявна. Някой ползвал ли го е, как е асфалта, завоите са ясни... Има ли смисъл да се предпочете пред царския път. Маршрута е Бургас - Плачковци...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проход в Стара планина между Шипка и Хаинбоаз...
Collapse
X
-
Re: Проход в Стара планина между Шипка и Хаинбоаз...
donnna написа:Гледам на картата един проход - тръгва от юг от Ветрен и свършва около Трявна. Някой ползвал ли го е, как е асфалта, завоите са ясни... Има ли смисъл да се предпочете пред царския път. Маршрута е Бургас - Плачковци...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
За маршрута предложен от Tornado аз мога да ти гарантирам,че е добър. Пътувам страшно много в района на Трявна и това е пътя ,който ти трябва. От Гурково до Вонеща вода всичко е ясно,на Вонеща вода влизаш в селото ,което вляво точно до главния път и само направо. Асфалта е стар,на места тук там има неравности,но НЯМА дупки,а и завои няма кой знае колко. Аз дори предпочитам като имам Търново-Трявна да минавам през Вонеща вода,въпреки,че през Дряново и Царева ливада ми е по-малко километри.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар