Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Камера на пътя за Банкя (конната база)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Камера на пътя за Банкя (конната база)

Здравейте днес разбрах, че там има камера.Интересува ме активна ли е снима ли ?? Понеже на 202ра улица в София знам, че беше по едно време временно неактивна .
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Re: Камера на пътя за Банкя (конната база)

AthlonXP написа:
    Здравейте днес разбрах, че там има камера.Интересува ме активна ли е снима ли ?? Понеже на 202ра улица в София знам, че беше по едно време временно неактивна .
    Някой път активна, някой път не.Ще гледаш вътре в прозорчето дали има камера или няма.На 202-ра ту е там, ту я няма. Същото и в Банкя, предполагам.Има общо в страната 30 кутии и 15 камери. Това за тия от стария тип.Новите винаги работят (новите са с 2 кръгли прозореца, като тази на Ромпетрола на входа на Бургас и като тази на изхода на Пловдив по Карловско шосе).

Коментар

Re: Камера на пътя за Банкя (конната база)

Immortal написа:
      AthlonXP написа:
      Някой път активна, някой път не.Ще гледаш вътре в прозорчето дали има камера или няма.На 202-ра ту е там, ту я няма. Същото и в Банкя, предполагам.Има общо в страната 30 кутии и 15 камери. Това за тия от стария тип.Новите винаги работят (новите са с 2 кръгли прозореца, като тази на Ромпетрола на входа на Бургас и като тази на изхода на Пловдив по Карловско шосе).
      Дано да съм минал когато я няма :X днес разбрах за съществуването и а миналата седмица си минах доста бързичко...Те до 1 седмица вече пращат снимките нали ?
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

А ти защо не гледаш знаците??? И в двете посоки има знак за камера, както и един голям кръгъл знак с цифрички на него (в случая 60).
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          А ти защо не гледаш знаците??? И в двете посоки има знак за камера, както и един голям кръгъл знак с цифрички на него (в случая 60).
          то на много места има знак камера, но на повечето няма

Коментар

И след такъв знак обикновено има ограничение на скоростта, което автоматично те задължава да го спазиш, без значение дали има камера или не
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
              И след такъв знак обикновено има ограничение на скоростта, което автоматично те задължава да го спазиш, без значение дали има камера или не
              да не издребняваме :D

Коментар

Да бе няма смисъл да се издребнява, за едни 100лв. за снимка. което ми напомня че скоро не съм си обновявал албума в кат
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Да бе няма смисъл да се издребнява, за едни 100лв. за снимка. което ми напомня че скоро не съм си обновявал албума в кат
                  Дано снимката си струва :P минаха се близо 2 седмици, няма снимка. Всичко е наред по принцип до 1 седмица идват (поне последната ми ) Албума в кат е скъпо удоволствие :D :D

Коментар

Working...
                  X