Здравейте,Може ли до Кавала да се отиде през Гоце Делчев или си трябва да се мине по пътя през Сандански?http://goo.gl/maps/0t0mz
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София -> Кавала
Collapse
X
-
Пътят не е в идеално състояние, но е доста добър, на много малко места има дупки и неравности, повечето дупки ги запълниха. Аз лично предпочитам този път, тъй като има доста по-малко движение в сравнение с кулата, а и на границата не се чака.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
ArdeaEgretta написа:Пътят не е в идеално състояние, но е доста добър, на много малко места има дупки и неравности, повечето дупки ги запълниха. Аз лично предпочитам този път, тъй като има доста по-малко движение в сравнение с кулата, а и на границата не се чака.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
sasho_n2 написа:Пътят е добър ( аз лично го предпочитам отколкото през Кулата). Такси няма. Само внимавайте в Драма на излизане от града - точно след ж.п прелеза - тъкмо си мислите, че вече сте извън града и хоп-камера...а ограничението там е все още 50 км/ч. Приятно изкарване на всичкиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар