Как да не спреш на тоалетна ако има жена в колата. То това жената не е като човека , да издържа много време без ...А аз не видях някъде даже да се строи бензиностанция покрай новата отсечка на магистралата.Дали не им искат твърде високи комисионни та никоя верига не прави нищо вече толкова време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и коментари за първата българска магистрала (А1)
Collapse
X
-
Тази вечер на входа на Бургас беше учудващо спокойно!!! Уредихме софианци с обходен маршрут - апелираме към пътуващите за Южното Черноморие през уикенда да ползват алтернативния вариант на новия обходен път, като на влизане в града завият по бул. "Проф. Якимов" - "Одрин" - "Цар Калоян" - "Марица" - "Арда" - "Княгиня Мария Луиза" - "Индустрилна" - Пътен възел Юг и продължат на юг към Созопол", заяви кметът Николов.Предстои обозначаване на целия маршрут с пътни табели. Дотогава екипи на КАТ ще регулират ръчно натоварените кръстовища. Призовават се жителите на "Меден рудник" в петъчния следобед да ползват ул. "Индустриална" за прибиране, тъй като при по-интензивен трафик може да бъде затворена за движение ул. "Спортна".Движението от София и Варна в момента се извършва основно по булевардите "Стефан Стамболов" и "Димитър Димов" през центъра на Бургас към Южното Черноморие, което създава огромни задръствания, колони от чакащи коли и изнервени пътници и шофьори.http://www.burgas.bg/index.php/bg/ne...s/1/15985п.п. Краси да ви начертае картата - много ги разбира тея работи, не като мен...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:А аз не видях някъде даже да се строи бензиностанция покрай новата отсечка на магистралата.Дали не им искат твърде високи комисионни та никоя верига не прави нищо вече толкова време.
Коментар
-
В петък пътувах от София за Бургас по А1... Преди отбивката за Велинград правят двата моста и движението за кратко е двупосочно в едната лента.Обаче ме терзае един въпрос... Има ли ограничение 80 и след това веднага 50 на паркинга на Кабиле??? Органите бяха там и снимаха... Аз карах със 100-110 км.ч. и ги видях накрая и ударих спирачките до 80 км.ч.Дали да чакам честитки...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар