Колеги, който вече е минал от край до край - може да сподели впечатления, да разкаже нещо интересно, да пусне някоя снимка. Пътят равен ли е, добре ли са усвоени средствата, монтирани високо-смислените огради "анти-пиле"Надявам се драстично да намалеят инцидентите и пострадалите хора заради това, че старият път беше едно платно с две ленти и в участъка от Стара Загора до Карнобат и предимно в отсечката преди и след "петолъчката" се натрупваше агресия и нерви у шофьорите, предприемаха рискови маневри, с което застрашаваха себе си и околните, а като стане дори и лек инцидент, това неимоверно затрудняваше движението и водеше до допълнително изнервяне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и коментари за първата българска магистрала (А1)
Collapse
X
-
Напомням на пътуващите: Последната работеща бензиностанция по магистралата е тази на ОМВ, преди Чирпан.От там до Бургас бензиностанция, кафене или тоалетна - ЙОК. Това са повече от 200 км.Най-близката до магистралата бензиностанция е в Ямбол, подминавате първата отбивка за Ямбол, влизате в паркинга на НАР "Кабиле", оттам влизате в селото, преминавате през него, после покрай едно поделение и в началото на града, на 4 км от магистралата, има бензиностанция/газстанция на Петрол.После по обратния път. Гости не приемам, щото не съм там но може да поощрите местната икономика като изпиете едно кайве на някое селско кафене.
Коментар
-
А аз да напомня за каращите на метан от София до Бургас,че е най-добре да се зареди на Пловдив на карловско шосе има 2 метан станции и на Стара Загора преди града има метан станция от лявата страна,като е малко трудно и забранено влизането,ама не и невъзможно.И двете отклонения от магистралата са по около 10-тина километра общо.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Вчера /събота/ към 10 сутринта тапата пред първото кръгово на Бургас беше 2 километра Днес по обяд положението беше същото в обратна посока.... Имаше регулировчик, ама тапата си е тапа...Съветвам който пътува в празнични дни за Слънчев бряг да слиза на Ветрен и отпрашна към Айтос по стария път, после през Миролюбово и Каблешково - Ахелой или Тънково, щото пътя Бургас - Сл. бряг и той е лудница...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
http://youtu.be/mtZ930B1xiMТапата и регулировчиците бяха по всички възлови кръстовища в Бургас по пътя Созопол -София.Явно всички се втурнаха да ползват новата магистрала и в града стана лудница.И за пътуващите на Юг има обход покрай Лукойл и ул,Крайезерна, но не го препоръчвам заради настилката.
Коментар
-
Абе настилката не е много по-зле от междуселки път. С алтернативата от задръстване 2км на входа на Бс аз бих минал покрай Нефтозавода, зеленчуковата борса и през паркинга на Билла излизам на пътя за Созопол(за да не чакам полицаите от патрулката под сянката на Трапезица да ми пуснат зелено за десен завой).Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
donnna написа:Колега пътува служебно - новия участък бил като по конец - много добър!EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Вчера и аз минах по магистралата, като цяло освен опашките по бензиностанциите друго лошо май няма какво да кажа. На пръв поглед има на места дълбоки канафки, но като цяло е добре. От терминал 2 до Сарафово -388 км ги минах за 5 часа с 4 почивки (средна скорост по компютъра на ситроена 77 км/ч)Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
snake-byte написа:Здравейте,предстой ми да пътувам София - Созопол в петък сутрин. Може ли да ми кажете тапата в Бургас постоянна ли е или има и по - малко натоварени часове. Струва ли си да се търси алтернативен маршрут, например през Ямбол?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар