Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и коментари за първата българска магистрала (А1)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впечатления и коментари за първата българска магистрала (А1)

Колеги, който вече е минал от край до край - може да сподели впечатления, да разкаже нещо интересно, да пусне някоя снимка. Пътят равен ли е, добре ли са усвоени средствата, монтирани високо-смислените огради "анти-пиле"Надявам се драстично да намалеят инцидентите и пострадалите хора заради това, че старият път беше едно платно с две ленти и в участъка от Стара Загора до Карнобат и предимно в отсечката преди и след "петолъчката" се натрупваше агресия и нерви у шофьорите, предприемаха рискови маневри, с което застрашаваха себе си и околните, а като стане дори и лек инцидент, това неимоверно затрудняваше движението и водеше до допълнително изнервяне.

Колега пътува служебно - новия участък бил като по конец - много добър!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дерета по 3 метра дълбоки, без бензиностанции и тоалетни- това споделиха на мен. Пътя иначе изпънат.
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Напомням на пътуващите: Последната работеща бензиностанция по магистралата е тази на ОМВ, преди Чирпан.От там до Бургас бензиностанция, кафене или тоалетна - ЙОК. Това са повече от 200 км.Най-близката до магистралата бензиностанция е в Ямбол, подминавате първата отбивка за Ямбол, влизате в паркинга на НАР "Кабиле", оттам влизате в селото, преминавате през него, после покрай едно поделение и в началото на града, на 4 км от магистралата, има бензиностанция/газстанция на Петрол.После по обратния път. Гости не приемам, щото не съм там но може да поощрите местната икономика като изпиете едно кайве на някое селско кафене.

Коментар

А аз да напомня за каращите на метан от София до Бургас,че е най-добре да се зареди на Пловдив на карловско шосе има 2 метан станции и на Стара Загора преди града има метан станция от лявата страна,като е малко трудно и забранено влизането,ама не и невъзможно.И двете отклонения от магистралата са по около 10-тина километра общо.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Магистралата си е идеална. Вчера я пробвах до Пловдив и обратно.Вярно си е проблем с тоалетните за момите. На първите и последни бензиностанции беше пълно с народ.Сутринта в събота имаше голяма тапа на влизане в Бургас.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вчера /събота/ към 10 сутринта тапата пред първото кръгово на Бургас беше 2 километра Днес по обяд положението беше същото в обратна посока.... Имаше регулировчик, ама тапата си е тапа...Съветвам който пътува в празнични дни за Слънчев бряг да слиза на Ветрен и отпрашна към Айтос по стария път, после през Миролюбово и Каблешково - Ахелой или Тънково, щото пътя Бургас - Сл. бряг и той е лудница...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://youtu.be/mtZ930B1xiMТапата и регулировчиците бяха по всички възлови кръстовища в Бургас по пътя Созопол -София.Явно всички се втурнаха да ползват новата магистрала и в града стана лудница.И за пътуващите на Юг има обход покрай Лукойл и ул,Крайезерна, но не го препоръчвам заради настилката.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе настилката не е много по-зле от междуселки път. С алтернативата от задръстване 2км на входа на Бс аз бих минал покрай Нефтозавода, зеленчуковата борса и през паркинга на Билла излизам на пътя за Созопол(за да не чакам полицаите от патрулката под сянката на Трапезица да ми пуснат зелено за десен завой).
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

donnna написа:
                    Колега пътува служебно - новия участък бил като по конец - много добър!
                    Има 1-2 места в двете посоки,където леко приклаща за по няколко стотин метра,така че не е точно конец,НО пътуването е къде къде по-добро.Няма бензиностанции и тоалетни,но има доста отбивки за отдих.За гориво всеки може да слезе от магистралата на Ст.Загора примернo и да зареди на свястна бензиностанция,а не на някоя измислена...без това да разчупи малко монотонната обстановка на магистралата
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Вчера и аз минах по магистралата, като цяло освен опашките по бензиностанциите друго лошо май няма какво да кажа. На пръв поглед има на места дълбоки канафки, но като цяло е добре. От терминал 2 до Сарафово -388 км ги минах за 5 часа с 4 почивки (средна скорост по компютъра на ситроена 77 км/ч)
                      Play Golf ,but not drive golf!!!
                      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

път

Добе е магистралата Някои места вярно колата все едно колата е разбита тресе много леко
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Здравейте,предстой ми да пътувам София - Созопол в петък сутрин. Може ли да ми кажете тапата в Бургас постоянна ли е или има и по - малко натоварени часове. Струва ли си да се търси алтернативен маршрут, например през Ямбол?

Коментар

Път

Бургас /Созопол сутрин обед и след 4 става трудно минаването не знам как е ако се мине през морската градина ,гарата след това в ляво по Индустриална и отиваш направо на кръговото Созопол
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

snake-byte написа:
                              Здравейте,предстой ми да пътувам София - Созопол в петък сутрин. Може ли да ми кажете тапата в Бургас постоянна ли е или има и по - малко натоварени часове. Струва ли си да се търси алтернативен маршрут, например през Ямбол?
                              Щом ще си в Бургас в петък сутрин или по обяд няма да си в задръстване. Карай си по магистралата и не отбивай през Ямбол.Пътят Ямбол -Средец е с ужасни пропадания.Задръстванията в Бургас са в петък вечер,събота сутринта и в неделя вечер в посока София.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X