Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Враца - Оряхово

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Враца - Оряхово

Някой минавал ли е скоро по този път?Става ли за каране или да сменявам концепцията на пътуването ?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

аз, но ходя до Козлодуй, съответно до Мизия ти казвам, че пътя си е парфе. В последните години се появяват някакви единични дупки, но пътя е сравнително нов и не е на кръпки /неравности/.Принципно има доста ограничения по 60 и често полиция.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Пътят е перфектен.

Коментар

pakumba написа:
        аз, но ходя до Козлодуй, съответно до Мизия ти казвам, че пътя си е парфе. В последните години се появяват някакви единични дупки, но пътя е сравнително нов и не е на кръпки /неравности/.Принципно има доста ограничения по 60 и често полиция.
        Полиция има само в населените места.Подобни ограничения не съм забелязал извън населените места. Аз си карам с 90-130 и не съм имал проблеми.

Коментар

Страшни сте !Много благодаря. Ще го пробвам след седмица
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
          X