Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рижки или Айтоски проход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рижки или Айтоски проход

Здравейте колеги,предстои ми пътуване и се чудя през кой от двата прохода пътя е по хубав
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Ришкия все още не е подходящ ,на места не е ремонтиран.
    Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
    Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Коментар

В последните две теми точно това е писано... Що отваряш трета поред - не знам...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        В последните две теми точно това е писано... Що отваряш трета поред - не знам...
        Защото и в двете теми са само общи приказки.Интересувам се от пътната обстановка в настящия момент,а не преди време

Коментар

Аз лично не бих минал и по двата.От къде на къде пътуваш?

Коментар

Явно ще пътуваш от София към североизточна България,не си уточнил.Скоро ходих до Шумен през Ришкия проход,няма маркировка на повечето път.Пътя е зле само в едно или две села,през самите села,но не се сещам за имена.А иначе пътя е чудесен за през деня...
            Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
            Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

charliii написа:
              Явно ще пътуваш от София към североизточна България,не си уточнил.Скоро ходих до Шумен през Ришкия проход,няма маркировка на повечето път.Пътя е зле само в едно или две села,през самите села,но не се сещам за имена.А иначе пътя е чудесен за през деня...
              Пътят е зле в Лозарево и Прилеп. В останалата си част е добър.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Маршрута ми е София-Карнобат -Варна .като не е проблем и през Слънчев Бряг,но ми се искаше да го скъся

Коментар

diko661 написа:
                  Маршрута ми е София-Карнобат -Варна .като не е проблем и през Слънчев Бряг,но ми се искаше да го скъся
                  Ще скъсиш 20 км и ще си скъсаш нервите.Карай си по царския път. (От друга страна, ако уцелиш момента - край Слънчев бряг задръстванията са уникални. Онзи ден брат ми се е влачил 1 час от Сл.Бряг до Сарафово).Щом е така - през Айтоския преди не беше зле, само от Айтос до разклона за с.Руен беше лош...след това е приличен пътя.

Коментар

От Айтос до разклона за Руен е чисто нов асфалт...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Най добре е през Хаин Боаз. Магистралата до Стз или до Пловдив и после през Гурково. Ако се отклониш през Пловдив и Казанлък и Гурково също е добър пътя. Движение няма много. Търси най-бързия маршут, а не най-късия. В пари излиза същото, ама няма нерви.
                      Play Golf ,but not drive golf!!!
                      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Ришкият проход е перфектен,на 28.07 карах през него.Препоръчвам го пред Айтоският.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                          Ришкият проход е перфектен,на 28.07 карах през него.Препоръчвам го пред Айтоският.
                          Потвърждавам ! От Карнобат до Шумен свиркаш и караш . В ремонт са два аквадукта у туйто .
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Знам че повтарям темата, но Ришкият проход е супер. Минавах на 01.11 само на 2 места поставяха канавки. Не знаех че колата ми може да бъде толкова тиха :D
                            Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Потвърждавам и аз!Рижкия проход е изцяло с нов асфалт и се кара супер.Инфото ми е от тия дни.Само внимание по завоите.Пътувах от Шумен до Карнобат и пътя е чисто нов.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X