Колеги, колебая се откъде да мина по този маршрут. До Дупница ми е ясно, след това обаче как е пътя до Паничище като състояние? Отделно, че Сф-Самоков-Паничище би ми било много по-удобно, до Самоков също го знам как е пътя, но след това в какво състояние е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-Паничище
Collapse
X
-
Средата на Април месец ходих на Сапарева баня. На отиване минах през Самоков, на връщане през Дупница. И двата пътя бяха ОК. Няма участъци с незаобиколими дупки. Маршрута през Дупница имаше моменти с по-натоварено движение покрай магистралата дето строят, но не беше нещо сериозно. Сапарева баня- Паничище също не беше зле.
-
По принцип изхода за Самоков ми е много по-удобен и затова дърпам натам. Дойде ми и друг акъл- Железница-Клисуращ-Паничище...Само да знам как е там пътя, бих го избрал веднага. А и ще пътувам петък след работа, демек в най-голямата навалица, затова много искам да заобиколя ДупницаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:През Белчин Бани е добре почти до Клисура после малко завой /нам някъде пътя е нов /и си на Сапарева баня В началото на изкачването е тесничко по нагоре е добре от снимките в Гугъл не може да се разбере много щото е снежно Там ще ходиш на хижа ли вземи си дрехи за вечерта ако оставашLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар