Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дюлински и Айтоски проход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дюлински и Айтоски проход

Пътя през тези проходи как е в момента, някой знае ли? маршрута е София-Обзор. Вариантите до тук са ми два: София - Айтос - Каблешково - Ахелой и по крайбрежният път, другият е София - Айтос - Айтоски проход - Горица - Дюлински проход - Дюлино - Обзор. Гледам за обходен маршрут, тъй като изобщо не ми се кара по главният път - там е лудница (или поне до Сл. бряг). Обаче пък пътя е хубав. Вие какво мислите?редакция: Сега видях и още един път: до Бургас, от там през Атанасовско езеро (инд. зона), Сарафово, Каблешково и към Ахелой. На гугъл мапс този път изглежда най-здрав и без да се минава през планината.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Re: Дюлински и Айтоски проход

Synthy написа:
    Пътя през тези проходи как е в момента, някой знае ли? маршрута е София-Обзор. Вариантите до тук са ми два: София - Айтос - Каблешково - Ахелой и по крайбрежният път, другият е София - Айтос - Айтоски проход - Горица - Дюлински проход - Дюлино - Обзор. Гледам за обходен маршрут, тъй като изобщо не ми се кара по главният път - там е лудница (или поне до Сл. бряг). Обаче пък пътя е хубав. Вие какво мислите?редакция: Сега видях и още един път: до Бургас, от там през Атанасовско езеро (инд. зона), Сарафово, Каблешково и към Ахелой. На гугъл мапс този път изглежда най-здрав и без да се минава през планината.
    Карай си по този маршрут-
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря за маршрута. Минах по магистралата до Бургас, и от там пез индустиралната зона до Каблешково и след него по начертаният от теб маршрут. Пътят е в много добро състояние.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
      X