На излизане от Гурково 07.06.2013 г. около 19.00 часа.http://vbox7.com/play:8b84889ea5
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безнаказаност за всички чужди шофьори.
Collapse
X
-
Същото нещо видях и аз малко след ГКПП Илинден. Камион с гръцка регистрация ме изпревари, даже на кръстовище и полицаите не го спряха.Нещо друго обаче също ми прави силно впечатление. В Благоевградска област почти никой не кара със запалени фарове, нито спазва ограниченията и месните полицаи си затварят очите, но не е имало случаи, когато аз минавам от там (софийска регистрация) да не ме спрат и да не се заяждат за нещо. Включително имам един единствен фиш откакто съм шофьор и той ми бе написан в Гоце Делчев, заради това, че съм влязла в забранена улица, като е абсурдно да видиш знака, който обозначава това, намиращ се в дърво! И докато ми пишеха фиша, минаха още 4 коли през същата забранена улица с благоевградска регистрация и като попитах господин ПолицаяТ, защо за тях няма фиш, той отговори "Тези са колеги". Може би и софийските полицаи се заяждат с хора извън София, но както вече казах, всеки път когато минавам оттам на път за Гърция, ме спират на проверка и ме държат поне 20 минути, да ми гледат състоянието на пожарогасителя и да им показвам резервни крушки. И това, ако е равнопоставеност?Моля да ме извинят колегите от Благоевград, споделям опит.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар