Да питам има ли полиция да СПИРА в Гърция Пишеше че много спирали български коли и търсели да са изрядни по всичко за калата До сега никъде за нищо не са ме спирали на вън та се интересувамИмаш две предупреждения и продължаваш да нарушаваш правилата на форума. Считай това за последно неофициално предупреждение. Твоето вече е свръх-безобразно! Мисля, че получи достатъчно компромиси.Местя темата и допълвам заглавието.ogi28b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицията спира ли коли на пътя в Гърция?
Collapse
X
-
Абе внимавай там да не те хванат с нещо нередовно че глобите са им космически.Ако колата не е на твое име не е препоръчително.Там гуми, ксенони,фарове - всичко да е на 100 %Сума нарушения направих по градовете им и както гледаш че няма полиция и като нарушиш веднага се появяват. Даже 2 пъти ме хванаха на червено незнам и аз как се измъкнах :D Не че нарочно минах ама светофарите им едни такива малки и гледаш огромен булевард и някво малко светофарче забито най в дясно и може и да не го видиш.Фаровете не са задъжителни там между другото.Бензина е доста скъпичък там, нафта се намира и по евтина по 2.70- 2.70Имай предвид че по празници и неделя повечето бензиностанции не работят.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Гърция
Аз не наливам в повечето случай от там гориво Макарче е по хубаво от тук Слагам тука газ и минавям целия маршрут Кулата, Солон ,Кавала или тъм където ходим Не съм имал проблем на вън с полиция напротив помагали са ни дори Ходил съм вече има няма 20 пъти ама сега без докумунти и тук си е бъзе А Путото не търпи да седи на едно място :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар