Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Умни" светофари
Collapse
X
-
Добре дошли в Евросъюза...
Хайде дано стане реалност това и наистина се почустваме европейци !Виждал съм такива системи в Германия и Норвегия, работят безотказно и в полза на човека Тази година в столицата, а догодина и в други градове на страната... Само се молете да не Ви сложат входни такси за да си избие инвестициите общината, че тогав си е...ма...та Защото безвъзмездно се правят, ама не-безвъзмезндо се поддържат и сервизират, нали се сещатеFIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
-
Re: Добре дошли в Евросъюза...
Yoda написа:Хайде дано стане реалност това и наистина се почустваме европейци !Виждал съм такива системи в Германия и Норвегия, работят безотказно и в полза на човека Тази година в столицата, а догодина и в други градове на страната... Само се молете да не Ви сложат входни такси за да си избие инвестициите общината, че тогав си е...ма...та Защото безвъзмездно се правят, ама не-безвъзмезндо се поддържат и сервизират, нали се сещате
Коментар
-
Подобни опити бяха правени преди сигурно вече 20 години. Имаше АСУД (автоматизирана система за управление на движението), централата беше на ул. Искър. Такова трасе имаше на бул. Сливница. Не знам дали работи и няколко месеца... Дано този път намерят достатъчно финансиране и системата да заработи, че трафикът вече е неудържим!...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар