Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонтиран път Твърдица - Елена през Твърдишкия проход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонтиран път Твърдица - Елена през Твърдишкия проход

Някой минавал ли е?Открих тази новина - http://www.focus-news.net/?id=n1723270каза министър Павлова. 40 км са изцяло ремонтирани Да разбирам ,че всичко е ОК по целия участък защото е толкова км.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Да, чисто нов асфалт бил.Аз не съм минавал все още, но бившият ми шеф се върна от там на идване от Търново и е много доволен.

Коментар

Пътя е красота колеги ползваите го без проблем 20 год го чакахме

Коментар

И аз съм го ползвал. Пътя е супер от към асфалт. Твърдица ми е "селото" и аз незнам от кога го чаках този момент.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Да, като нов е, става за обход вместо прохода на републиката, но табелите и знаците са сгънати към земята, лошо е, че редът трудно вирее в определени части на света, и е жалко, че се хвърлят пари за смислени инвестиции на места, където не се оценяват. Поне настилката ще стои дълго време.

Коментар

Табелите са сгънати до земята от ураганните ветрове преди десетина дни, не от вандалски прояви, както можеше да се очаква. Вятърът събаряше директно цели дървета в този регион, така че едни табелки нямаше как да му се опрат.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Днес минах през този проход.Доста завойчета нагъсто.Иначе настилка и природа са ОК.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Минах, но няма да повторя.Асфалтът е без забележка, но липсва всичко останало.В Сливенския участък има само една лента по средата, няма маркировка в края на платното, а то е доста тясно.В Търновския има маркировка и отстрани, но само толкова.Преди нито един завой няма знак, няма предупреждения, няма стрелки за завоите (имам предвид онези бяло-червени табели)...А завоите са МНОГО и много остри. Няма места за изпреварване - настигаш един камион с дърва, който пухти нагоре, и си караш зад него до края. Няма обхват нито един оператор по продължение на 50% от пътя. Ако стане нещо, доста ще трябва да повървиш, да не говорим, че по целия път се разминах с 3-4 коли.Иначе гледката на места е невероятна. Струва си човек да мине поне веднъж, за да си направи снимки.

Коментар

Working...
                X