Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Казанлък-Варна съвети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

село Димовци имаш в предвид до град Гурково.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Alex_RT написа:
      Последно пътувах преди 4 месеца и имаше ремонти по участъка от шумен до Варна и се минаваше през Нови пазар, тогава загубих повечко време. Надявам се сега всичко е оправено.
      От Шумен до Провадия магистралата е пусната в двете посоки. на места има чисто нов асфалт, по Нова година слагаха последните мантинели... Камера има и малко преди Шумен долу в ниското на бензиностанция Шел - 60 км. е ограничението. Почти винаги там има и КАТ - живо присъствие, крият се зад преспите или около бензиностанцията...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

село Димовци имам предвид, че отбиваш от пътя Казанлък -Бургас точно преди град Николаево и преди град Гурково отбиваш в ляво (преди съборения мост) и минаваш през един малко тесен път, който е забранен за камиони, но избягваш преминаването през Гурково.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Alex_RT написа:
          село Димовци имам предвид, че отбиваш от пътя Казанлък -Бургас точно преди град Николаево и преди град Гурково отбиваш в ляво (преди съборения мост) и минаваш през един малко тесен път, който е забранен за камиони, но избягваш преминаването през Гурково.
          OK знам го от там минавам винаги.

Коментар

Alex_RT написа:
            Лятото минах от там за сефте... по ГПС-а... викам си - божкеееее къде отивам... то там по едно време е като жунглъ
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ами зимата знаеш ли какво е?Преди Коледа минавам и какво да видя намятали се като шарани не могат да излязат лед като стъкло.Едно БМВ ме изхвърли от пътя защото ако бях останал щеше да ме удари защото си правеше дрифт.

Коментар

Tornado написа:
                Plastex написа:
                То за толкова време откак е пуснал темата колегата сигурно се интересува вече откъде да мине наобратно
                Не е така защото пътуването ще е почти всяка седмица петък и неделя от утре до 17.05.2013 г.На курс ще бъда във ВВМУ Н.Й.Вапцаров.Ще минавам според зависи или северна или южна част.
                От една страна хубаво, от друга, няма да е лесна работа. Трябва мн да внимаваш със зимната обстановка, понякога стане ли кофти, няма минаване баира на Бяла и изобщо гората преди Обзор. Търново-Варна почти винаги е проходим. В твоя случай не играят 10-20 км отгоре-отдолу, важното е да си по сигурен път.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Мини си по пътя през Търново, не го казвам случайно, пътувах не веднъж или два до Варна с една Омега и както се сещате тя е със задно- има защо да препоръчам точно този маршрут.Поздрави
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Излязох от Казанлък в 01:55 и пристигнах тази сутрин в 06:20.Сняг по целия хаинбоаз и сняг от Стражица до Девна.Не беше шега работа щом товарните закъсваха на Презвитер Козма.

Коментар

Tornado написа:
                      Излязох от Казанлък в 01:55 и пристигнах тази сутрин в 06:20.Сняг по целия хаинбоаз и сняг от Стражица до Девна.Не беше шега работа щом товарните закъсваха на Презвитер Козма.
                      Те тия товарните винаги първи закъсват. Веднъж за София за малко да останем зад един, върти гумите, зад него 4-5 коли и спираме и ние, и започваме след малко и ние да боксуваме на място, товече излъскано всичко и няма тръгване. Същото веднъж и на завоите след Търговище, пак товарен беше събрал добра опашка зад себе си. Но в лошо време, в повечето случаи, минавай през Търново-Варна, много по-често затварят Несебър- Бяла, заради планината и най-вече баира преди Бяла. Веригите в багажника и в краен случай - влака.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Вчера 8.01 минах по маршрут Ямбол - Пловдив - Асеновград - Ямбол - Сливен - Гурково - Търново - Ловеч - Плевен - Козлодуй... А днес Козлодуй - Враца - София - Ямбол.Никъде нямаше и помен от сняг. Чисти и сухи пътища.

Коментар

Immortal написа:
                          Вчера 8.01 минах по маршрут Ямбол - Пловдив - Асеновград - Ямбол - Сливен - Гурково - Търново - Ловеч - Плевен - Козлодуй... А днес Козлодуй - Враца - София - Ямбол.Никъде нямаше и помен от сняг. Чисти и сухи пътища.
                          Като гледам и ти навърташ километри като мен.
                          TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

Казанлък - Димовци - Търново - Варна! това ти е пътя! като по-натоварен е Търново- Шумен... но ще се справиш! Ако искаш пробвай и през Сливен -Котел-Омуртаг- Шумен.... не е лош пътя! п.с. Към всички колеги: Спазвайте ограниченията, не си струва нервите!
                            Ето ме вече с Фиат

Коментар

Варна-Дългопол-Айтоски проход - Ямбол-Стара Загора/по магисттралата/-Казанлък какво е мнението ви?Колега ми сподели ,че в събота е тръгнал от Варна по този маршрут в 06.30 и се е завърнал по същия в 14.30 с престой в Стара Загора около 40 минути.

Коментар

Айтоски или Обзорски проход- зимата покрай морето винаги е по-добре. Още повече, че Обзорския е част от международен път. И Хаинбоаз не е лош вариант, но АМ "Хемус" от Шумен до Варна е отчайващо зле... Но можеш да избираш на момента според времето.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X