село Димовци имаш в предвид до град Гурково.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Казанлък-Варна съвети.
Collapse
X
-
Alex_RT написа:Последно пътувах преди 4 месеца и имаше ремонти по участъка от шумен до Варна и се минаваше през Нови пазар, тогава загубих повечко време. Надявам се сега всичко е оправено.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
село Димовци имам предвид, че отбиваш от пътя Казанлък -Бургас точно преди град Николаево и преди град Гурково отбиваш в ляво (преди съборения мост) и минаваш през един малко тесен път, който е забранен за камиони, но избягваш преминаването през Гурково.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:село Димовци имам предвид, че отбиваш от пътя Казанлък -Бургас точно преди град Николаево и преди град Гурково отбиваш в ляво (преди съборения мост) и минаваш през един малко тесен път, който е забранен за камиони, но избягваш преминаването през Гурково.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Alex_RT написа:село Димовци имам предвид, че отбиваш от пътя Казанлък -Бургас точно преди град Николаево и преди град Гурково отбиваш в ляво (преди съборения мост) и минаваш през един малко тесен път, който е забранен за камиони, но избягваш преминаването през Гурково.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ами зимата знаеш ли какво е?Преди Коледа минавам и какво да видя намятали се като шарани не могат да излязат лед като стъкло.Едно БМВ ме изхвърли от пътя защото ако бях останал щеше да ме удари защото си правеше дрифт.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Plastex написа:То за толкова време откак е пуснал темата колегата сигурно се интересува вече откъде да мине наобратноAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Излязох от Казанлък в 01:55 и пристигнах тази сутрин в 06:20.Сняг по целия хаинбоаз и сняг от Стражица до Девна.Не беше шега работа щом товарните закъсваха на Презвитер Козма.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Излязох от Казанлък в 01:55 и пристигнах тази сутрин в 06:20.Сняг по целия хаинбоаз и сняг от Стражица до Девна.Не беше шега работа щом товарните закъсваха на Презвитер Козма.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Immortal написа:Вчера 8.01 минах по маршрут Ямбол - Пловдив - Асеновград - Ямбол - Сливен - Гурково - Търново - Ловеч - Плевен - Козлодуй... А днес Козлодуй - Враца - София - Ямбол.Никъде нямаше и помен от сняг. Чисти и сухи пътища.TIPO 1.4,DEDRA 1.8
Коментар
-
Варна-Дългопол-Айтоски проход - Ямбол-Стара Загора/по магисттралата/-Казанлък какво е мнението ви?Колега ми сподели ,че в събота е тръгнал от Варна по този маршрут в 06.30 и се е завърнал по същия в 14.30 с престой в Стара Загора около 40 минути.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Айтоски или Обзорски проход- зимата покрай морето винаги е по-добре. Още повече, че Обзорския е част от международен път. И Хаинбоаз не е лош вариант, но АМ "Хемус" от Шумен до Варна е отчайващо зле... Но можеш да избираш на момента според времето.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар