Предлагам да я направим тази тема с изброяване на хубавите пътища в България... Да направим един т.нар. Бял списък... Като за начало... Кричим - Девин - покрай язовир Цанков камък - преди 2 г. го карах - почти беше готов - много ми хареса!Хаинбоаз / Проход на републиката - последни данни от преди месец...Велико Търново - Русе - пак преди месец...Бургас - Айтос - днес...Разград - Исперих - вчера...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубави пътища...
Collapse
X
-
Монтана-Лом - супер, асфалтиран скоро;АМ Хемус-Русе през Плевен;АМ Тракия-Кърджали през Плодовитово, Първомай и Горски Извор участъка от Горски Извор до Спахиево е преасфалтиран;Прохода Предел - добре, макар и да е почнал да се понапуква и да подава на места асфалта.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Подбалканският път, поне в частта си от Калофер до Петолъчката, за участъците отвъд нямам актуално мнение. Сливен - Ямбол е супер. Нова Загора - Асеновец, Нова Загора - Радево - Сокол - Еленово - Златари - до разклона за Ямбол и надясно до Межда е перфектен. Предполагам, последните открити участъци от АМ Тракия са все още добре :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Отдавна мислех и аз за такава тема, може да я сложите като важна, добре е и позитивен списък да има.Аз бих препоръчал стария път между Пловдив и Пазарджик, Пазарджик - Пещера, Бистрица - Железница, Перник - Трън, Брезник - Божурище.Не е лесно да класифицираме, но добри трябва да са с относително нова настилка, малко дупки и нисък трафик, мисля.
Коментар
-
Път 53 -Ямбол-Сливен - перфектенПът 7 - Ямбол-Петолъчката - перфектен след с.ВеселиновоСливен-Ичера-Котел - перфектенПът 6 - Петолъчката - Сливен - Казанлък - Карлово - София - перфектен Път 7 - Петолъчката-Котел-Омуртаг - почти перфектенс. Венец (на главен път 6 между Петолъчката и Карнобат) - винпром Карнобат - гара Церковски - Церковски - Крумово Градище - АМ Тракия край Карнобат - перфектенСтара Загора - Димитровград - Хасково- Кърджали - Момчилград (с изключение на вътре в град Димитровград) - перфектенХасково - Пловдив - перфектен
Коментар
-
Re: Хубави пътища...
donnna написа:Разград - Исперих - вчера...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар