Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За пътуващите към морето на юг от Балкана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За пътуващите към морето на юг от Балкана

С отварянето на участъка на АМ Тракия до детелината Ямбол-Запад, от там към Бургас са възможни 2 пътя.Единият е от детелината към Ямбол, по околовръстния път на града, през с.Веселиново, през с.Зимница, Петолъчката - Бургас - 112 км от детелината до Бургас.Другият е от детелината към Сливен по път 53, през с.Крушаре и детелината на път 53 с път 6 - Петолъчката - Бургас - 120 км.Аз лично ви съветвам да използвате ПЪРВИЯ ПЪТ, поради липсата на трафик!И една хитрост:Пътувайки от Петолъчката към Карнобат - в края на с.Венец има голяма табела "Винпром Карнобат - надясно". Ако завиете по този път и следвате пътя с предимство, ще стигнете на 3 км преди магистралата край Карнобат. Пътят е чисто нов. Липсва какъвто и да е трафик. Разстоянието е същото, каквото и по главния път.(няма катаджии никъде, но се минава един ж.п. прелез. НЕ МИНАВАЙТЕ ПРИ СПУСНАТИ БАРИЕРИ!)Вариант 1Вариант 2

Колега, извинявай за забележката, но маршрута София-Бургас не е пътя по който минават всички българи към морето, уточни в заглавието ако обичаш. Половината българи минаваме по други маршрути.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Дидо, а Ямбол - Седец - Бургас как е, щото който пътува за на юг от Бургас ще му е по-добре, щото избягва 3-4 тапи в Бургас....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        Дидо, а Ямбол - Седец - Бургас как е, щото който пътува за на юг от Бургас ще му е по-добре, щото избягва 3-4 тапи в Бургас....
        Пролетта го минавах този път. Състоянието му с малки изключения беше много добро. И почти никакви коли. Направи ми впечатление, че доста лисици се мотаеха напред-назад около пътното платно.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

Достатъчен ли ви е факта, че аз не минавам по пътя Ямбол-Средец-Бургас ?При това съм с Капа...т.е. с един много приятно и меко возещ автомобил.@Любенов - Отвъд Балкана е друга България... аз говоря за румелийците

Коментар

Re: За пътуващите към морето на юг от Балкана

Immortal написа:
            И една хитрост:Пътувайки от Петолъчката към Карнобат - в края на с.Венец има голяма табела "Винпром Карнобат - надясно". Ако завиете по този път и следвате пътя с предимство, ще стигнете на 3 км преди магистралата край Карнобат. Пътят е чисто нов. Липсва какъвто и да е трафик. Разстоянието е същото, каквото и по главния път.(няма катаджии никъде, но се минава един ж.п. прелез. НЕ МИНАВАЙТЕ ПРИ СПУСНАТИ БАРИЕРИ!)
            Потвърждавам - днес минах от там, щото бяха едни колони по главния път - пътя е пИрфектен!!!Дидо пичели бира
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

а Ришкия проход как е тая година?
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                а Ришкия проход как е тая година?
                В ремонт и два пъти по зле от миналата година.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

много мерси! не съм го виждал миналата година, но като помня 2010 какво беше, не искам и да си представям даже.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    много мерси! не съм го виждал миналата година, но като помня 2010 какво беше, не искам и да си представям даже.
                    http://youtu.be/v61BgfQKbgM Пътя просто го няма на места,а там където го има.... го знаеш.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                    X