Молба към колегите от София! Знам, че се строи пряк път от магистрала Хемус към Калотина и се избягва голяма част от трафика по околовръстното. Дали вече е готов, защото знам, че заради някакви пиленца бяха забавили строежа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова отсечка за Калотина
Collapse
X
-
път
Не виждам никакъв смисъл за построяване на такава щото ако направят околовръстното и друго не трябва за сега.Той няма да е по същото трасе както до сега а ще е по къса.Може да има на Богров само обиколно да не минава през селото.За сега гледам ще правят за Калотина не магистрала а скоростен път и на караулката пътя ще е на 3 нива .http://stroitelstvo.info/shimg/oo_1834859.jpg
Коментар
-
Нова отсечка за Калотина
От 30 май съм ходил 4 пъти до София , и машините имам чувството , че не са мръднали...Някой ден ще ги открият археолози и вътре ще намерят скелети захапали фасове...Мила Родино !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Нова отсечка за Калотина
Румен_Хинчев написа:От 30 май съм ходил 4 пъти до София , и машините имам чувството , че не са мръднали...Някой ден ще ги открият археолози и вътре ще намерят скелети захапали фасове...Мила Родино !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар