От къде е по-добре да се минава? Какво е състоянието на пътя през Велико Търново или е по-добре да се мине през Бургас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варна - София
Collapse
X
-
Миналата неделя минавах от Варна до ВТ. Малко преди Девня отбиват от магистралата и те лашкат по стария път. Тя и магистралата, само името й е такова. След това пътят е добър, като имаш предвид, че може да случиш и натоварено движение, защото самият път не отговаря на интензивността на движението - не, че не е достатъчно широк, но стандартен път, правен по време оно... Мен лично такъв път ме изнервя, но не по-малко изнервящ е и пътят от Варна до Бургас. Отдолу обаче ще хванеш магистралата и това при всички случаи ще ти повиши разхода на гориво, отделно, че и повече километри са. Така че, както ти го усещаш. Аз лично не бих предпочел по-дългия път, пък макар и магистрала да е, понеже, докато стигнеш дотам...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
В крайна сметка минах Варна - В.Търново - София, без да слизам на подбалканския път. Не знам каква е била пътната настилка преди, но в момента на тази отсечка най-лошият участък е самата магистрала от Варна до Шумен. Пътя е 1:1 с подбалканския (след Търново) и е приятно за каране и можеш да се наслаждаваш на гледката. За движение, не знам, нямаше чак такова, но ние тръгнахме от Варна около 3 следобед, най-вероятно вече са се изтеглили другите. Благодаря на всички писали, но в крайна сметка любопитството и желанието да видим тази част на България надделя. До сега никога не бях(ме) минавал(и) от там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар