Бях в Родопите на почивка и реших да мина от там за по-пряко...Винаги съм пътувал по царските пътища... Но въпреки, че ми казаха да не минавам от там - минах.... съжалих дълбоко... има дупки в асфалта от по 20 см. с остри ръбове.... ужаст ви казвам ужаст!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Асеновград - Поповица - не минавайте от там!!!
Collapse
X
-
Колеги аз съм от Асеновград и всяка седмица ходим до Стара Загора. Пътя ми е до болка познат, понеже и селото ни е Богданица след с.Болярци(в което в момента пътя е АД), а и там са ми първите шофьорски спомени като сме ходили като малки на село. Аз съм на 22 и през годините, който мога да кажа, че се помня пътят НИКОГА, АМА НИКОГА не е бил в изрядно състояние. Да помня го и без ТЕЗИ ИНАЧЕ ТОЛКОВА "СИМПАТИЧНИ ДУПЧИЦИ", но просто никога не бил път като път. Просто се излагаме, това е "вратата" към Родопите за Североизточна България. Повечето хора знаят градът ми (който според мен лично е много красив и хубав град, но просото последните години само го осират с извинение), като градът на роклите или малкия Йерусалим, но просто който пожелае да го посети или да иде на почивка по-нагоре, си разваля целия "кеф" от пътуването като се натресе на този път. УМОЛЯВАМ ВИ НЕ МИНАВАЙТЕ ПО ТОЗИ ПЪТ!!! Мога да ви предложа обходен маршрут през Садово. Който минава през Поповица, продължава по Цариградския към Пловдив и след бензиностанция "Лукойл"(пада се в дясно) след завоя веднага в ляво е пътя и Садово. Маалко по дълго идва, но като времетраене повярвайте ми е едно и също. Аз го знам пътя като дланите си и знам, че трябва да речем на моменти с 10-30км да карам и предпочитам да заобиколя през Садово, защото просто ми се връзва като времетраене едно и също. И ПАК ВИ УМОЛЯВАМ - НЕ МИНАВАЙТЕ ПО ТОЗИ ПЪТ!!! Просто ще си развалите цялото удоволствие от пътуването, било то за почивка, за рокля и костюм на децата и т.н. Извинявам се ако съм ви отекчил с дългия пост, ако желаете преди месец горе-доло, направих клип на пътя, който желае да добие представа мога да го кача. В момента пътя е със 5-10 дупки в още по плачевно състояние.Благодаря за търпението.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Ето от къде може да заобиколите. Там където съм отбелязал след с.Моминско, просто с малко по-голямо внимание понеже има към 10 дупки (грубо не съм ги броил :D ), но нямат нищо общо с тези на другия път. Който смята да пътува насам, през идните месеци да знае, че във момента се прави канализацията на с.Кочево. Просто за информация, защото каналите за тръбите на главната отсечка през която се минава все още не са асфалтирани, но са запълнени с пясък. Пътя като е изряден се минава през селото за 2-3мин., няма и толкова сега е за около 5мин. Във град Садово като се влезне има училище с 2 легнали полицая които много не се забелязват на пръв поглед на около 100м след табелата са. За да се оправите по лесно как да излезете от града, продължавате само направо, минава се през 2, ако може да се каже големи/широки кръстовища, и се кара направо докато не се види гарата главния път продължава на дясно(там се намира и гарата така се ориентирате). От там пак се продължава само направо и ще видите новия надлез над жп линиите. Това е изхода, така да се каже. В града Внимавайте отново, понеже не е от големите и децата постоянно шарят с колела и т.н. Дано да съм бил полезен.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Коментар
-
Здравейте колеги!Давам актуална пътна обстановка на картата, която съм дал защото сега е планинарския сезон и се надявам да съм полезен. Преди няколко месеца закърпиха много добре малкото дупки, по зеления участък и се кара нормално (забележките от горния пост не важат), вече от половин година само него ползвам, като ходя всеки уикенд към Старозагорско! За червения маршрут Асеновград - Поповица, който е и главния път, нищо не мога да кажа, понеже ме е жал за Стилото :D . Като се постопли ако ходя към село с Ладичката и ако СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО не са започнали да го ремонтират, защото "уж всичко било отчуждено и финансирано", ще направя и снимков и видео материал(аз и сега имам няколко) за да знаете има ли смисъл да рискувате.Весели празници!!!Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Коментар
-
Всяка седмица минавам по този път,от ден на ден става все по-зле...За моя радост ползвам само отсечката Поповица-Селци 3км дължина.Шахматно разположени дупки с дълбочина около 15см,на места може и по-големи.Да не говорим че зимно време,при снеговалеж участъците със снегонавяния са по цялата дължина на участъка.Закъсате ли там,няма кой да ви помогне,ще има доста да си почакате.Снегопочистването е под всякаква критика,минава снегорин с "леко вдигнато "гребло,само колкото да се каже че е минал.При вятър след 15 мин все едно нищо не е минавало да чисти.На който му се налага да минава от там да има едно на ум!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар