Колеги, интересува ме актуалното състояние на пътя от Шумен към Силистра?По-точно - дайте съвет от къде да се мине от Ямбол до Силистра?Приятел ще пътува и му трябва съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Актуално състояние на пътя Шумен - Силистра?!?
Collapse
X
-
Re: Актуално състояние на пътя Шумен - Силистра?!?
Immortal написа:Колеги, интересува ме актуалното състояние на пътя от Шумен към Силистра?По-точно - дайте съвет от къде да се мине от Ямбол до Силистра?Приятел ще пътува и му трябва съвет.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Пътувах вчера от Силистра до Сливен по следния маршрут: Силистра-Дулово-Исперих-Разград-Търговище-Омуртак-Петолъчката-Сливен.Състоянието на пътя беше:Силистра-Дулово - в ремонт/скоро - отличенДулово-Исперих - скоро изцяло преасфалтиран (без последните 10км) - отличен/мн.добърИсперих-Разград - мн.добърРазград-Търговище - ужасенОмуртаг-Котел - ако не направят ремонт около с.Зелена Морава и още няколко места и на този проход догодина след зимата ще почне да се разваля настилката.Средна скорост (по данни от ГПС-а) за пътуването - 67км/ч. Сравнена с Прага-Ниш (121км/ч - само магистрали и чакане по митниците), Прага -София (101км/ч - отсечката Ниш-София развали добрата средна скорост по магистралите преди това) и София-Силистра (89км/ч) ми се вижда адски ниска.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар